KK Partizan izdao važno saopštenje za navijače: Otvoreni turnir ide u zatvoreno, predstavljaju i nove dresove

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Košarkaška ekipa Partizana je želela da priredi pravi spektakl za navijače na otvorenom na Kalemegdanu u pripremnom turniru sa AEK-om i Parizom, ali ipak će ovaj turnir biti odigran u zatvorenom zbog najavljenih vremenskih nepogoda.

Naime, Partizan je želeo da kao i prethodne sezone sovjim navijačima pruži priliku da na otvorenom gledaju svoje miljenik, ali je vreme ipak takvo da to neće moći da pruže, pa će se preseliti na Beogradski sajam u halu 3.

Oni su zbog toga izdali i saopštenje putem svog klupskog sajta.

- Najavljeni turnir koji je planiran da se održi tokom nastupajućeg vikenda na otvorenim terenima KK Partizan na Kalemegdanu, seli se zbog loših vremenskih uslova u Halu 3 Beogradskog sajma. U skladu sa vremenskom prognozom, doneta je odluka da Partizan Mozzart Bet, Pariz i AEK odmere snage pod svodovima hale u kojoj su crno-beli prvi put igrali 21. januara 1967. godine u Kupu pobednika kupova protiv turske ekipe ITU (80:58 u korist crno-belih) Do tada, domaća prvenstva su igrana na otvorenim terenima, a navedena utakmica je bila evropska „premijera“ KK Partizan u Beogradu. Crno-beli su se na Sajmu zadržali sve do prelaska u legendarnu Halu sportova, decembra 1968. godine.

- Nakon donete odluke u skladu sa vremenskim uslovima, Klub će za samo 72 sata prilagoditi sajamsku dvoranu FIBA standardima i izgraditi tribine kapaciteta 5.000 mesta. Konfiguracija tribina u odnosu na Kalemegdan ostaje ista, tako da kupljene ulaznice važe. Tokom turnira, KK Partizan Mozzart Bet će osmu godinu zaredom predstaviti nove Under Armour dresove u kojima će nastupati i u sezoni 2024-25. Biće to prilika da navijači po prvi put vide crno-bele u novoj garnituri renomiranog američkog proizvođača opreme, koji već osmu sezonu „oblači“ košarkaše Partizana.

- Prvog dana turnira, 13. septembra, sastaju se Partizan i AEK od 19 časova. U subotu, 14.09. igraju Pariz i AEK, takođe od 19 časova, dok se u nedelju, 15. septembra od 21 čas sastaju Partizan i Pariz.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor mlađi krenuo stopama svoga oca, Grobari će biti oduševljeni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😅😅😅😅😅

    9. septembar 2024 | 18:52

    😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😀😂😀rumenko metličić 09 i sekta 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒

  • miro

    9. septembar 2024 | 18:50

    Samo da od silne euforije ne izgubite metlu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA