"Godina prođe, dan nikad": Emotivna poruka Vase Micića na godišnjicu smrti majke

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Srpski košarkaš Vasilije Micić podelio je na svom Instagram profilu emotivnu poruku, na godišnjicu smrti njegove majke Vesele!

Miciću je majka preminula 9. septembra 2019. godine, dok je on igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu, a na dan kada je umrla Vasa je okačio zajedničku fotografiju sa njom i sestrom.

Tu je i poruka, uz srce: "Godina prođe, dan nikad. Majka."

Podsetimo, Micićeva majka je preminula posle duge bolesti, a vest o tome Vasu je dočekala dan pred četvrtfinale protiv Argentine.

- Majka i ja smo se dogovorili da odem u reprezentaciju i budem sa timom, jer na osnovu njene zdravstvene slike nije se očekivalo da će se tako završiti u tom trenutku. Opet, znali smo okolnosti, ne mogu da kažem da smo predviđali, ali smo sumnjali, jer dok sam ja bio u Kini stvari su se pogoršavale rapidno, dok smo nas dvoje bili u komunikaciji dogovor je bio da ostanem i odigram šta god da se desi - rekao je Micić svojevremeno za "Nova.rs" i dodao:

- Kada se desilo, nisam famu pravio od toga, štaviše to je meni malo i morbidno. Došao sam kod Saleta, sreli smo se kod lifta, on me je pitao „da li želis kući“, ja sam rekao „ne, ostajem“, i otišao u svoju sobu. Od toga je napravljeno da sam ja državni heroj, ja ne mislim tako. Doneo sam odluku koja je bila moja, u internom dogovoru sa majkom i to je to. Ja sam tako odlučio, neko bi drugačije.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA