Željko Obradović zagolicao maštu navijača Partizana: Poznato da li će crno-beli dovoditi još igrača

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Košarkaši Partizana osvojili su trofej na predsezonskom turniru na Siciliji pošto su u velikom finalu porazili Trapani 89:61. Imao je Željko Obradović šta da vidi, kombinovao je dosta postavu, a ekipa je odgovorila ubedljivim slavljem.

Crno-beli su tako na uspešan način najavili spektakl koji će se krajem aktuelne nedelje odigrati na Kalemegdanu. Žoc je u izjavi posle turnira u Italiji još malo zagolicao maštu navijačima.

Glavno pitanje bilo je da li će se klub iz Humske pojačavati do početka sezone, posebno zbog problema na poziciji krilnog centra. Obradović je ipak uveren u snagu ovog sastava.

- Imamo igrača na poziciji četiri koji je povređen. Imamo i dva juniora koji zaista dobro rade, mali Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević. U Beogradu je ostao Dvejn Vašington, koji je dobio sina. Tako da uz Ajzeu Majka, to su četvorica igrača. To je to, to je ekipa i tako treba da bude - istakao je Obradović za "Sportklub".

Partizan je pred početak aktuelne sezone angažovao čitav tim, ostavivši u svojim redovima samp Balšu Koprivicu u odnosu na prošlu sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović ostaje u Partizanu: Ovo što smo uradili do sada je fenomenalno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavuj

    9. septembar 2024 | 09:39

    Čovjek rekao to je to i vi napišete da je zagolicao maštu grobarima. Valjda znamo čitati i ovaj naslov je samo za to da se otvori , uđe i pročita. Kao i onaj gdje je navodno pobijesnio na Brauna kada je pogodio za tri. Čovjek mu prilazi i daje podršku, a vi želite malo senzacije gdje je nema.

  • Др

    9. septembar 2024 | 09:24

    Нису више Камерунци , већ Јужносуданци!

  • rumeni

    9. septembar 2024 | 09:13

    Športna Udružba PartizanAvangarda Kumrovec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA