Željko Obradović pobesneo na svog igrača u Italiji: Trener Partizana vikao nakon što je ovaj pogodio trojku!

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze u Italiji gde u Trapaniju igraju protiv domaće ekipe u finalu turnira na Siciliji, kada je na samom kraju viđena i jedna ne baš prijatna scena. Crno-beli su ušli u poslednjih nekoliko minuta sa ogromnim vođstvom, da bi trener Željko Obradović pobesneo.

Naime, sve se odradilo na nekih četiri mintua do kraja. Sterling Braun je prvo pogodio trojku iz ugla, ostao je sam i veoma lako je to kaznio.

Potom je Partizan odigrao sjajnu odbranu, opet je loptu dobio Braun koji je fintom izbacio svog čuvara, a onda je pogodio trojku iz koraka unazad, kada je tajm-aut tražio Jasmin Repeša za Trapani Šark.

Iako se čini da je Sterling Braun napravio odličan potez, to nije baš oduševilo njegovog trenera koji se iznervirao.

Sačekao ga je Željko Obradović i počeo je da viče na njega, te ga tako ispratio na klupu.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlk

    8. septembar 2024 | 23:35

    Bas izmisljate, naprotiv Zeljko je bio prezadovoljan ovim napadom i protokom lopte i naravno sigurnim sutem Brauna za 3 poena i zaustavio ga da to pohvali i potapsao ga po ledjima pred tajmaut a vi izmisljate i da vam poveruje neko ko nije gledao utakmicu! Stvarno cista laz i kome je to potrebno mozda naruceno od neumornih dusmana!

  • Au

    8. septembar 2024 | 23:24

    Kakva manipulacija. Covek je pogodio sut za tri na 25 razlike u jednom od boljih napada. Zeljko je imao samo gestikulaciju u smislu "to se od tebe trazi" i udarili su se u grudi. Drugim recima, bodrili su se! Nikakva svadje nije bilo, budite posteni!

  • ###

    8. septembar 2024 | 23:39

    Ovaj Braun je odličan igrač !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA