Da li je ovo novi klub Stefana Lazarevića? Košarkaš debitovao u Dubaiju i odmah postigao 10 poena u porazu!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši FMP-a nastavili su sa pripremama za novu sezonu, dok su ovoga puta poraženi od Dubaija u Emiratima sa 99:87, što je bila i najteža provera ekipe iz Železnika ovog leta. Panteri će ove sezone igrati i u Ligi šampiona, te su im i potrebne ovakve provere.

Ono što je još zanimljivo što je viđeno u Koka Kola Areni u Emiratima je to što je Stefan Lazarević praktično debitovao za novi tim, jer je zaigrao za FMP iz Železnika i tamo je postigao 10 poena, čime je bio jedan od najboljih u svom timu.

Dubai je već u prvoj deonici uspeo da se odlepi na dvocifrenu razliku, tim iz Železnika je uzvratio u drugoj, ali se potom Dubai ponovo odlepio. Jednostavno je ekipa iz Emirata bila znatno agresivnija i to im se isplatilo.

Na kraju je FMP uspeo da odigra i sjajnu poslednju četvrtinu, kada su postigli 31 poen.

Najefikasniji u redovima Dubaija bio je Nejt Mejson sa 17 poena, dok je jedan manje dodao Klemen Prepelič. Dvocifreni su bili i Džakori Vilijams i Danilo Anđušić sa po 14, dok su Nemanja Dangubić i Avudu Abas postigli po 12. Kod FMP-a najbolji je bio Jovan Novak sa 18 poena i šest asistencija, Danilo Tasić je imao 14 poena i 10 skokova, Voja Stojanović je dodao 12, kao i Ognjen Kuzmić, dok je Stefan Lazarević debitovao sa 10.

Inače, ovo je prvi meč Stefana Lazarevića u očigledno novom timu, s obzirom na to da je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, a nijedan tim ga nije još predstavio.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA