Nemanju Nedovića pitali ko ima najbolju atmosferu u Evroligi: Evo kako je rangirao Partizan, a kako Zvezdu

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Manje od mesec dana je ostalo do početka Evrolige, a klubovi u Evropi su i više nego spremni za početak najjačeg lige u košarci na Starom kontinentu. Čelnici ovog takmičenja su bili gosti Crvene zvezde na "medija deju", gde su odradili i nekoliko igrica sa prvotimcima crveno-belih.

Crvena zvezda je ugostila Evroligu kao prva ekipa u Evropi ove sezone, a Nemanja Nedović se našao u ulozi igrača koji je odgovarao na razna pitanja u igricama na TikTok filterima.

On je prvobitno rangirao igrače u Evropi naslepo, kada je Fakundo Kampaco završio na prvom mestu, a takođe je upitan i o tome da rangira atmosfere u arenama Evrolige. Tačnije, da rangira navijače u Evroligi prema tome kakvu atmosferu prave.

S obzirom na to da ide po sistemu eliminacije, on je dobio provbitno da bira između Efesa i Zvezde, kada je odabrao svoj klub, a onda je dobio i da bira između Partizana i Fenerbahčea. Malo se zamislio, a onda je prolaz dodelio Partizanu.

Potom je odabrao Žalgiris u odnosu na Virtus, pa potom i Panatinaikos u odnosu na Olimpijakos. Kada je došlo do polufinala, Zvezdi je dao prednost u odnosu na Partizan, a Panatinaikosu u odnosu na Žalgiris. Na kraju, Zvezda je odnela pobedu, bar prema mišljenju iskusnog Nedovića.

@euroleague
EuroLeague Best Atmospheres with Nemanja Nedović 🔥👀
♬ original sound - EuroLeague

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Nedović za Telegraf: "Žao mi je što se finale ovako završilo, Teo i Lazić mislim da ostaju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    7. septembar 2024 | 16:29

    Baš zanimljivo. Ja sam očekivao da će reći da daje prednost Partizanu. 😀

  • DDF

    7. septembar 2024 | 16:50

    50% zvezdinih EL utakmica je odigrano sa polupraznim tribinama,trebalo ga je pitati kako je igrati sa takvom"atmosferom"

  • Deki

    7. septembar 2024 | 17:25

    Cim se onako nasmejao videlo se da nije iskren. Haha dobar igrac malog kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA