Žestoka borba: Evo koliko takmičara se opredelilo za Partizan, a koliko za Zvezdu u Fantasiju Evrolige

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Luda borba vodi se od samog starta nove sezone u Fantasiju Evrolige. Kao što je već postalo poznato tokom jučerašnjeg dana, najveći broj takmičara do sada dolazi iz Srbije, i to skoro duplo više od naredne zemlje na listi, Grčke. 

Naravno, odmah se postavlja logično pitanje koga su ti takmičari odabrali kao svoj omiljeni klub, a izbor je zaista logičan - to su ili Crvena zvezda ili Partizan.

Pa, ko ima više takmičara za sada?

Evroliga je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži "X" objavila sve detalje i u prednosti za sada je Partizan, za koji se opredelilo 13.556 takmičara, a razlika u odnosu na Zvezdu je zaista minimalna.

I crveno-beli su se oštro pripremili za start sezone, pošto je čak 13.005 takmičara do sada odabralo Zvezdu kao svoj omiljeni tim u Evroligi.

To znači da je u odnosu na juče očigledno drastično porastao broj takmičara iz naše zemlje, koji je iznosio 16.804, uzimajući nekako logično u obzir da većina takmičara za Zvezdu ili Partizan dolazi baš iz naše zemlje ili samog regiona.

Evroliga počinje u prvoj sedmici oktobra - Zvezda će gostovati Parizu, a Partizan putuje u Vitoriju na noge Baskoniji.

(Telegraf.rs)

Video: Velike reči Stojka Vrankovića o Draženu Petroviću: "Kakav igrač, pravi kapiten, fantastičan čovek"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA