Mega poražena i drugi put od NBA All-Star tima razvojne lige: Filip Jović zakucavanjima oduševio Amerikance

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Mege poraženi su i u drugom pripremnom meču u Sjedinjenim Američkim Državama od NBA All-Star tima razvojne lige, pošto su Amerikanci bili bolji za 33 poena - 99:66.

Od samog starta je američki tim uspeo da preuzme konce igre i da stekne razliku koja je faktički rasla iz četvrtine u četvrtinu. Već posle prvog kvartala bilo je +16 za tim iz razvojne lige (28:12), da bi do poluvremena ona narasla na +27 (58:31).

Uspela je koliko-toliko Mega da se podigne i da parira Amerikancima u drugom poluvremenu, pa je pred završnih deset minuta bilo 78:48, dok je na kraju bilo pomenutih +33.

Interesantno je da smo tokom meča videli i tradicionalni program koji je bio posvećen srpskoj kulturi, pa se na centru terena zaigralo kolo, dok su meč pratili mnogobrojni naši sunarodnici koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama.

Oni su zajedno po završetku meča stali za zajedničku fotografiju sa košarkašima Mege, koji su im ostavili i nekoliko potpisa, ali i fotografija za sećanje na ovaj lep trenutak.

Što se tiče statistike, najbolji igrač Mege na večerašnjoj utakmici bio je Filip Jović, koji je svojim zakucavanjima oduševio Amerikance, a meč je završio sa 16 poena uz sedam skokova. Na drugoj strani se istakao Brodrik Tomas sa 18 poena.

Mega se sada vraća natrag za Srbiju, gde će nastaviti sa pripremama za početak sezone u ABA ligi, gde ih u prvom kolu čeka meč protiv ekipe Krke u Novom Mestu.

Pogledajte i galeriju najboljih poteza sa tog meča:

(Telegraf.rs)

Video: Džanan Musa ekskluzivno za Telegraf o Obradoviću i Partizanu: "Mi u Realu imamo top trenera, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA