Šakil O'Nil napravio najveću kupovinu u istoriji prodavnice, mislili da je opljačkan kada je provukao karticu

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Legendarni košarkaš Šakil O' Nil ispričao je za "The Late Late Show" zanimljivu anegdotu iz perioda igračke karijere, a ona se odnosila na 2008. godinu, kada je iz Majamija prešao u Finiks.

Poznato je da je tokom bogate i impresivne karijere zaradio milione, ali je upravo prilikom prelaska u Finiks napravio veliku kupovinu zbog čega mu je blokirana kartica.

Naime, O' Nil je od Finiksa dobio stan koji nije bio opremljen, pa je na Volmartu potrošio čak 70.000 dolara za svoj novi dom.

- 70.000 dolara. Ja sam tip koji nema strpljenja. Dakle, kada stignem u Finiks, imaju stan za mene. Nema ničega u njemu. Dva ili tri ujutru, moram da idem da kupim četiri ili pet televizora, moram da kupim štampače, laptopove. Moram da kupim posteljinu, peškire, donji veš, majice. Tako da je na kraju bilo 70.000 dolara i stavim svoju kreditnu karticu i ona je odbijena. Tako da sam je izvukao - rekao je O' Nil, a onda nastavio:

- Ponovo sam je stavio i ponovo je bila odbijena. Tako da sada kažem "pa, znam da nisam bankrotirao". Tako da sam rekao, "U redu, vratiću se" i onda me sigurnost banke pozvala,  "Hej Šek, neko je ukrao tvoju kreditnu karticu i potrošio 70.000 dolara u Volmartu". Rekao sam,  "Ne, to sam bio ja."

Šakilovo trošenje u Volmartu je na kraju bilo uzaludno jer je proveo samo dve sezone sa Sanse, napustivši tim 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Hezonja otkrio da li vidi sebe u Partizanu: Nikad nisam pričao s nekim telefonom kao sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA