Olimpijakos povukao još jedan potez po pitanju Petruševa: Da li ovo znači da je Filip još dalji od Zvezde?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nije ostalo puno do početka Evrolige. Tek nešto manje od mesec dana nas deli od prvih utakmica u najboljem klupskom evropskom takmičenju, a timovi polako, ali sigurno uigravaju svoje uzdanice za ono što ih čeka tokom dugih devet meseci borbe. Olimpijakos je samo jedan u nizu timova koji se nalazi u jeku priprema.

Mnogo se tokom ovog leta govorilo o eventualnom prelasku Filipa Petruševa iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu, a posebno nakon odličnih igara koje je srpski košarkaš imao u dresu Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Navijači crveno-belih nadali su se da bi Petrušev mogao da ponovo obuče crveno-beli dres, ali onaj tima sa Malog Kalemegdana, ali novi potez Olimpijakosa ukazuje na to da će se ove jeseni to teško dogoditi.

Izgleda da u Olimpijakosu ozbiljno računaju na Filipa naredne sezone i već su mu dodelili broj koji će nositi na svom dresu.

Petrušev se opredelio da nosi broj 30, a naš Nikola Milutinov je odlučio da nastupa za Olimpijakos pod brojem 33.

Pirejci će naredne sezone imati baš jak sastav u koji se vratio Saša Vezenkov, a u koji je pre samo nekoliko dana došao Evan Furnije, tako da ih treba očekivati u borbi za sam vrh i plasman na Fajnal for Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: Micić bi voleo da jednog dana zaigra sa Jokićem, a otkrio je i koji je nadimak imao u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA