Džanan Musa ekskluzivno za Telegraf o Obradoviću i Partizanu: "Mi u Realu imamo top trenera, ali je Željko..."

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Jedna od najvećih zvezda jučerašnjeg spektakla na memorijalnoj utakmici u čast Dražena Petrovića bio je i Džanan Musa, košarkaš Real Madrida. Upravo je on bio jedan od najistaknutijih pojedinaca, rame uz rame sa Mariom Hezonjom.

U ekskluzivnoj izjavi za Telegraf po završetku meča, Džanan Musa istakao je da je ponosan što je delio teren sa mnogim legendama evropske i svetske košarke i da je to bila posebna motivacija za njega.

- Mislim da je pre svega biti ovde na terenu, gde je jedan od naših idola, pored Mirze Delibašića, mislim da je to za nas na Balkanu najveći igrač svih vremena koji je došao. Mislim da je ne samo sa emotivne strane, već je bila i zaista velika motivacija igrati. Drago mi je što sam mogao uopšte da budem na ovoj predstavi, a onda da se takmičimo i da na kraju pobedimo.

U svom timu imao je igrače poput Matijasa Lesora, Valtera Tavaresa, Andreasa Obsta i mnoge druge rivale, ali i kolege iz Evrolige. To je za Musu bio poseban izazov, ali ističe da mu je zato i bilo zanimljivo.

- Bilo je prezanimljivo, iako je bila revijalna utakmica, iako smo se šalili i sve, mislim da je veći spektakl to što smo imali na parketu toliko legendi. Kada vidite na parketu jednog Vladeta Divca, Paspalja, Danilovića, Bodirogu... Mislim da je to još jedna motivacija da odigrate tako kako možete i da je to bit svega.

Bobi Marjanović dobio je najveće ovacije, a Musa ističe da je on "omiljeni" lik i u svlačionici.

- Jeste, kako ne, Bobi je sjajan momak, mi ga stvarno volimo svi u svlačionici. Imam osećaj kao da smo toliko dugo u timu, kao da igramo pet godina zajedno.

Potom se osvrnuo na činjenicu da je bio vođen od strane Željka Obradovića i da je to za njega bilo nešto posebno. Osvrnuo se i na Partizan.

- Evo ja sam prvi put u revijalnoj utakmici bio pod palicom Željka Obradovića. Nešto je specijalno i mislim, mi u Realu imamo trenera koji je stvarno top, a večeras sam bio pod palicom jednog od najboljih trenera svih vremena. Mislim da Partizan sa njim može napraviti sjajan uspeh. Na njima je samo da li će ga slušati.

(Telegraf.rs)

Video: Hezonja otkrio da li vidi sebe u Partizanu: Nikad nisam pričao s nekim telefonom kao sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr.O

    6. septembar 2024 | 17:40

    Super igraĉ.a i fin momak

  • Mikac

    6. septembar 2024 | 18:05

    Pa pomozi mu da prebroji titule po povratku u partizan. Da ima obraz bio bi u Borcu i svojim parama pogurao napred klub iz koga je potekao.

  • 😅😅😅😅😅

    6. septembar 2024 | 16:56

    Ali rumenaga 09 😅😅😅😅😅😅😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA