Micić otkrio ko je bio "krivac" za čuveno slavlje košarkaša posle bronze: "On i ta ekipa su za to zaduženi"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ono što je svima ostalo u sećanju posle osvojene bronzane medalje košarkaša Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu jeste i sve ono što se dešavalo između tog meča i dodele medalja. Priredili su sebi proslavu za pamćenje naši momci, a snimci su obišli baš ceo svet.

U razgovoru sa medijima ispred Osnovne škole "Jovan Cvijić" na Karaburmi, koju je pohađao tokom mladosti, Vasa Micić je i otkrio ko stoji iza svega toga i ko je na kraju krajeva bio organizator tog "ludila".

- Spontano je bilo, prvo nismo ni znali u 11.00 ujutru da ćemo da osvojimo medalju, a onda kada smo videli da je meč gotov već oko tri, a da je ceremonija uveče u 12, gledali smo neku računicu da se organizuje neko slavlje, ne onako, mi smo mislili da to bude neki ručak, ali je preraslo u veliko slavlje. Organizacija je uvek bila kao i uvek od strane Milutinova i ekipe koja je zato zadužena. Uspomene za ceo život - rekao je Vasa Micić.

Na dodeli medalja naši momci su nekako ukrali šou i to je nešto što će Vasa pamtiti dugo.

- Mislim da je ova medalja značila da smo se mi prvi put tu svi okupili, da niko nije falio i ovo nam je podstrek da nastavimo. Družimo se, ali kada dođe kraj sezone, svi smo željni ljudi iz privatnog života. Ta hemija je tu zato što smo zajedno već dugo, pet generacija, mimo nas se uvek družimo - zaključio je Micić.

(Telegraf.rs)

Video: Mural Vasilija Micića na fasadi OŠ Jovan Cvijić na Karaburmi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Solunac

    7. septembar 2024 | 15:15

    Bravo svaka čast imenjače,super ste I zaslužiki ste sve.Niste kao nadopingovani ameri.

  • Holden

    7. septembar 2024 | 09:38

    Нико није фалио??? Е мој Васо...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA