Miško Ražnatović otkrio važne vesti o nastavku karijere Nikole Jovića: Majami doneo konačnu odluku

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nikola Jović je ušao u treću, pretposlednju godinu ugovora sa Majamijem, pa je bila nepoznanica gde će nastaviti karijeru, jer je Majami imao opciju da izabere šta će da radi na kraju sezone 2024/25.

Ipak, Hit je odabrao opciju da Jović i u poslednjoj godini ugovora ostane u Majamiju, te će za ovaj klub igrati i u sezoni 2025/26.

Ovu informaciju otkrio je njegov agent, Miodrag Miško Ražnatović, koji je na društvenoj mreži "X" poručio da će to Joviću biti i poslednja godina ugovora u ovom klubu.

- Majami je izabrao opciju za ugovor Nikole Jovića za sezonu 2025/26! To će biti njegova četvrta i poslednja godina njegovog ugovora - poručio je Miško Ražnatović.

Podsetimo, za Nikolu Jovića je dugo zainteresovana bila i Crvena zvezda, koja je vrebala šansu i prošle sezone kada on nije igrao, ali nakon što je reprezentativac Srbije počeo da ima ozbiljniju minutažu u Majamiju, propala je i poslednja nada da bi on mogao da zaigra za crveno-bele, za koje ne krije da navija, pa je bio i na proslavi titule sa košarkašima sa Malog Kalemegdana na kraju prošle sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Mural Vasilija Micića na fasadi OŠ Jovan Cvijić na Karaburmi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA