Vasa Micić otkrio istinu oko Denvera i gde će biti sledeće sezone: "Meni je želja da igram sa Jokićem..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Plejmejker reprezentacije Srbije, Vasilije Micić, dobio je veliki mural preko čitavog zida na fasadi Osnove Jovan Cvijić na Karaburmi.

Upravo tu školu pohađao je i Vasa dok je još sanjao o velikim sportskim uspesima i karijeri.

Nakon što je mural urađen, Vasa je došao i da ga poseti, a tom prilikom dao je i izjavu za medije, gde se dotakao i Nikole Jokića, saigrača u reprezentaciji i MVP-ja NBA lige.

Zanimljivo je da su mediji u Americi povezivali Vasu nedavno upravo sa Denverom i pominjali su da bi on i Jokić posle saradnje u reprezentaciji mogli da nastave istu i na klupskom nivou, pa je novinare zanimalo kakvo je Micićevo mišljenje o tom potencijalnom "trejdu" i igranju sa Jokićem u timu.

- Ostajem u Šarlotu, to je zvanično. Sve ove spekulacije koje su bile, ja nisam želeo da komentarišem kada nije bilo nešto konkretno. Verovatno je postojalo neko interesovanje, ali ništa toliko značajno da mogu da komentarišem nešto povodom toga. Srećan sam da me tu žele, nadam se da će ova druga godina biti plodnija za mene - istakao je Micić, koga su novinari pitali i konkretno o povezivanjima sa Denverom.

Vasilije Micić, Vasa Micić, Mural, Karaburma, OŠ Jovan Cvijić Foto: Telegraf

- Denver, ne znam. Dva-tri puta se vraćao. Meni je to želja zbog Joke da igramo zajedno, a šta će biti ne znam, mislim da mi treba još godinu dana, da na tom tržištu pokažem da mogu, jer šta god ja radio van američkog tla, oni ipak veruju samo igračima koji su se dokazali u Americi, tako da mislim da jedna sezona sa trejdom u dva solidna meseca ne mislim da je dovoljna za ekipu takvog kalibra da mogu da budu sigurni da me dovedu, ali možda sledeće sezone, videćemo - zaključio je Micić.

Bonus galerija: 

(Telegraf.rs)

Video: Mural Vasilija Micića na fasadi OŠ Jovan Cvijić na Karaburmi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA