Miško Ražnatović o Draženu: "Ja sam nekada, a Maša sada nosi broj četiri, ovo je specijalan događaj za mene"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan od najboljih košarkaških menadžera, Miško Ražnatović je komentarisao večerašnji događaj iz Zagreb arene, koji je održan u čast Dražena Petrovića.

Istakao je da mu je jedan od najboljih košarkaša ikada iz Evrope bio inspiracija, ali isto tako da su on i ćerka Maša nosili broj četiri kao i Dražen.

- Dok sam igrao, nosio sam broj četiri, moja ćerka takođe nosi broj četiri, tako da ovo je jedan zaista specijalan događaj za mene. Jako sam srećan što sam na neki način pomogao da se ovo dogodi u kontaktu sa igračima. Isto tako sam oduševljen kakav je odjek ovaj događaj imao u košarkaškom svetu i koga sam sve video sinoć na gala večeri u hotelu. Cela jedna istorija bivše Jugoslavije i uopšte evropske košarke. Verujem da će i večeras biti sjajno i mislim da je jako lepo što se sve ovo dogodilo jer Dražen je zaslužio i jedan ovakav događaj, a mislim da zaslužuje i mnogo toga više od ovoga. Drago mi je takođe da je dvorana rasprodata i da napokon jedan košarkaški događaj u Hrvatskoj je izazvao veliko interesovanje javnosti - rekao je Miško Ražnatović.

Veliki broj poznatih ličnosti iz sveta košarke svih nacionalnosti prisustvovao je ovom događaju i samo još jednom pokazao koliko je veliki značaj bio legendarnog Hrvata.

(Telegraf.rs)

Video: Velike reči Stojka Vrankovića o Draženu Petroviću: "Kakav igrač, pravi kapiten, fantastičan čovek"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA