Mega predstavila nove dresove na spektakularan način: Gradski duh Beograda i čuvena roze boja su ponovo tu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaški klub Mega ponovo će se takmičiti u ABA ligi ove sezone, gde će pokušati da ponovi uspeh ostvaren u tekućoj sezoni kada je došao sve do polufinala, gde je poražen od Crvene zvezde u seriji. Tim se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde je noćas odigrao meč protiv All-Star tima NBA razvojne lige, što će ponovo uraditi za dve noći, a u međuvremenu su na spektakularan način predstavili i dresove.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak u kojem su glavne uloge uzeli prvotimci Mege, Filip Jović i Mihailo Petrović, a sve je smešteno na obalama reke u samom centru Beograda, gde se upravo Petrović pojavljuje sa sprejom sada već čuvene roze boje, koja je postala simbol kluba.

Zid ljubičaste boje polako, ali sigurno pretvara se u rozikast, a posle nekoliko sekundi postaje jasno šta na njemu i piše - Mega ogromnim slovima uz nagoveštaj sezone 2024/25.

Domaći dresovi biće baš kao i do sada - roze boje uz brojeve i kragne koji će biti plavičasto-ljubičaste boje, dok će sa druge strane Mega na gostujućem terenu nastupati u dresovima tamno-plave boje, koja nekako vuče ka ljubičastoj uz suprotno, roze kragne i brojeve.

Mega će i ove sezone imati najmlađi tim u ABA ligi, a upravo oni će na sebi nositi ove vrlo interesantne dresove.

(Telegraf.rs)

Video: "Draže mi je bilo što je Teo produžio ugovor, nego ja što sam došao u Zvezdu": Plavšić nasmejao sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA