Partizan sa igračem manje u ludačkoj završnici odbranio titulu u basketu 3x3!

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Ekipa Partizana osvojila je još jedan trofej na završnom turniru 3x3 Srbije, i time se kvalifikovala za Wuxi Masters u Kini.

Na putu do finala, Partizan je prvo lako pobedio ekipu GMS-a rezultatom 21:6, a zatim i Užice Zlatiborac sa 22:8, što je tim iz Zlatibora izbacilo iz daljeg takmičenja. U četvrtfinalu, protivnik im je bila ekipa Pirota predvođena Draganom Bjelicom. Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Partizan je uspeo da pobedi rezultatom 22:16 i plasira se među četiri najbolje ekipe.

U polufinalu, Partizan je savladao mladu ekipu Wolvesa sa 21:10, i tako se plasirao u finale gde ih je čekala ekipa Hangžua. Finale je počelo teže nego što su se nadali - povredom Miloša Šupice, jednog od ključnih igrača. I pored svega, ekipa Partizan Meta Force se suočila s brojnim izazovima, uključujući deficit od 11:4 i 20:16, kao i posede koji su išli u korist protivnika.

Bez obzira na te prepreke, Partizan je pokazao izuzetnu upornost i koncentraciju. Uz sjajnu igru MVP-ja Šalitre, poznatog i kao Gladijator, tim je uspeo da preokrene rezultat i pobedi sa 21:20.

Prelomni trenutak meča možete pogledati na snimku ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Sale Đorđević se prisetio Dragića i čuvenog finala sa Srbijom: "Ne znam o čemu pričate..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA