Jago dos Santos: "Teo je Teo! Kada je tim dobar, svi mogu da igraju dobro..."

 
D. U.
S. L.
D. U. S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Košarkaški klub Crvena zvezda je na medija danu predstavio tim za narednu sezonu. U prilično opuštenoj atmosferi košarkaši crveno-belih govorili su o očekivanjima za narednu sezonu, a svoje utiske ineo je i Jago dos Santos.

- Veoma je dobro, jer znam da su ovi igrači koji su došli dobri i da su došli da nam pomognu u sezoni. A momci koji su ostali ovde od prošle sezone, spremni smo da unapredimo našu igru za ovu sezonu - započeo je Jago.

Bilo je razgovora tokom leta da bi mogao da odeš, da bi mogao da ostaneš. Šta bi rekao da je ključni razlog zbog kojeg si odlučio da nastaviš otkako si poslednji put bio ovde?

- Osećam se srećno, veoma sam srećan ovde. Osećam da sada imam dom ovde. Volim košarku, volim kako igramo ovde, kakvu atmosferu prave navijači kako bodre tim i podržavaju ga i ostaju uz ekipu. Bio je to lak izbor za mene - rekoa je brazilski organizator igre.

Prošle sezone bio je proglašen za MVP-ja, a sada je govorio o ciljevima u narednoj takmičarskoj godini.

- Da odem u plej-of Evrolige. Za mene je to važno. Prošle godine sam igrao vrlo dobro u finalu jer je tim bio dobar. Kada je tim dobar, svi mogu da igraju dobro. Zato moram da odem u plej-of i ostanem u najboljem timu u ligi - nastavio je Jago.

Koliko ti je važno da igraš sa Teom još jednu godinu? Koliko misliš da si naučio od njega?

- To je veoma važno jer Teo je Teo. Gledam šta radi van terena. Gledam šta radi na terenu. Za mene je to veoma, veoma važno. Sada imam Tea od prošle sezone, imam Mekentajera sada, imam Ajzeu, i ja sam mlađi. Treba mi ovo ne samo za moj košarkaški život, već i za Jaga, za moj život - završio je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Đorđević o "večitima" i aplauzima koje dobija od navijača Zvezde i Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA