Poznati novinar rangirao Partizan i Zvezdu u Evroligi: Koga će prognoza više iznervirati, Delije ili Grobare?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Nešto više od mesec dana preostalo nam je do početka Evrolige. I Partizan i Crvena zvezda su već odavno "zasukali" rukave i počeli sa pripremama, a odigrali su i nekoliko "test" utakmica. Navijači se nadaju da bi crveno i crno-beli mogli da se domognu barem plej-of faze takmičenja.

Mnogi poznati košarkaški sajtovi i stručnjaci već su polako počeli da daju svoje predikcije, što je naravno uvek interesantno i samim navijačima.

Jedan od novinara koji se oglasio je i poznati izraelski novinar i insajder, Arel Ginsber, koji je otvorio polemiku na društvenoj mreži "X" nakon što je objavio svoje predikcije u kojima je ekipe Partizana i Crvene zvezde stavio poprilično nisko na lestvici.

Tako je Partizan prema Ginsberovom mišljenju zauzeo deveto mesto na kraju ligaškog dela sezone, dok je sa druge strane Crvena zvezda postavljena na tek 14. poziciju ako pitate Izraelca, što se sigurno neće dopasti navijačima crveno-belih.

On je na prvo mesto postavio aktuelnog šampiona Panatinaikos, drugo mesto je zauzeo Real Madrid, treće je pripalo Olimpijakosu, a četvrto Fenerbahčeu. Potom slede Monako, Barselona, Anadolu Efes i Olimpija Milano, pre nego što dolazi Partizan.

Između crno i crveno-belih, Izraelac je postavio Makabi iz Tel Aviva, Baskoniju, Žalgiris i Virtus Bolonju, a iza Zvezde su Pariz, Bajern, Asvel i Alba iz Berlina kao poslednjeplasirana.

(Telegraf.rs)

Video: Sale Đorđević se prisetio Dragića i čuvenog finala sa Srbijom: "Ne znam o čemu pričate..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veran

    1. septembar 2024 | 19:19

    PARTIZAN će , nadam se , ove sezone da pomrsi račune mnogim ekipama pa i sam plasman na završnicu nebi bio iznenađenje . Partizanovac jesam ali ne treba zaboraviti da i naša zvezda ima ekipu za velika dela što im od srca i želim i nadam se tome.

  • Goran

    1. septembar 2024 | 20:13

    Kad sve zna kada će rat da se završi ?

  • Toza

    1. septembar 2024 | 19:33

    Realno je fmp zvezdanu nagradio u proceni lik, nema u Evroligi ovoga čuda kao kod nas, pa će baš teško ona do te za nju velike 14.pozicije u Evroligi... A što se tiče Partizana, videćemo kako će da se povežu novi igrači, ako sve dobro legne, eto nas među šest najboljih... A posle se zna, Žoc u svom elementu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA