"Iz Engleske s ljubavlju": Zvezda omogućila poznatom jutjuberu da upozna svog heroja Miloša Teodosića

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaška ekipa Crvene zvezde je ovog leta odradila prvi deo priprema u Staroj Pazovi, putovali su na Pale gde su igrali protiv Jahorine u prijateljskom meču, dok su u Pioniru odigrali i protiv Igokee. Tokom svega toga, oni su uspeli da ugoste i poznatog jutjubera Togdena, kome su ostvarili jedan veliki san.

Togden je poznat po tome što putuje svetom i prati mnoge fudbalske utakmice, prvenstveno derbije, a nije mogao da zaobiđe ni čuveni "Večiti derbi" gde je bio gost nekoliko puta.

Između ostalog, on je bio i na košarkaškim utkamicama i zavoleo je Crvenu zvezdu koja je odlučila da mu priredi iznenađenje pre početka sezone i omogući mu da upozna svog idola Miloša Teodosića, ali i kapitena Branka Lazića.

- Tokom ove nedelje ugostili smo poznatog jutjubera i velikog navijača Zvezde Togdena. On je u poznao svog idola Teodosića, a od kapitena Branka Lazića je na poklon dobio dres i člansku kartu Crvene zvezde, uz obećanje da će u sezoni jubileja biti češće na utakmicama crveno-belih u Areni! Vidimo se - poručili su crveno beli.

Javio se ubrzo i Toden, koji je ostavio poruku.

- Iz Engleske s ljubavlju.

Takođe, on je nedavno i okačio na svom Instagramu sliku sa Milošem Teodosićem.

- Onaj momenat kada upoznate svog heroja iz detinjstva. Čoveka koji me uveo u sport, gledao bila je ovo čast Teo.

(Telegraf.rs)

Tokom ove nedelje ugostili smo poznatog jutjubera i velikog navijača Crvene zvezde @Thogden. On je upoznao svog idola Teodosića, a od kapitena Branka Lazića je na poklon dobio dres i člansku kartu KK Crvena zvezda Meridianbet, uz obećanje da će u sezoni jubileja biti češće na utakmicama crveno-belih u Areni! Vidimo se

Video: Zvezda u NBA stilu pregazila Jahorinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA