Džejlin Smit otvorio dušu: "Željko je veoma zahtevan, nisam dobio minutažu, hteo sam da ostanem, ali..."

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Bivši košarkaš Partizana Džejlin Smit dao je intervju za B92, gde se osvrnuo na prethodnu sezonu u crno-belom taboru, Grobare, radu sa Željkom Obradovićem.

On je istakao da mu je žao što sezona nije završena kako su svi želeli.

- Mislim da smo mogli bolje, nismo postigli ono što smo želeli. Trebalo je da dođemo do plej-ofa, ali smo imali smo dosta tih mentalnih poteškoća. Imali smo možda tri, četiri utakmice na kraju u kojima smo izgubili na jednu loptu. Da smo pobedili u tih par utakmica, verovatno bismo uspeli. Bilo je teško. Ja sam došao da igram, jednostavno nisam dobio minutažu do kraja sezone, kada je sve bilo maltene gotovo, ali završio sam baš onako kako sam hteo. Na kraju, bilo je okej iskustvo, ne mogu ništa više da kažem.

Osvrnuo se na navijače i istakao da mu je žao što nije ostao, jer je želeo to.

- Navijači su ludi. Čak i sada se zbog njih osećam kao da sam tu. Verovatno gde god odem ću dobiti neku vrstu priznanja jer sam igrao za Partizan. To je sjajno za doživeti. Bilo je lepo, iako sam bio ovde samo šest meseci, a lepo jer i što su navijači želeli da ostanem. I ja sam to želeo, ali stvari se nisu izdešavale onako kako sam mislio da hoće - istakao je američki košarkaš.

Upitan je i o radu sa Željkom Obradovićem.

KK Partizan - KK Crvena zvezda Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

- On je veoma, veoma zahtevan. On očekuje savršenstvo od svakoga, uvek želi da se sve uradi na njegov način. Perfekcionista je, a da li je to dobro zavisi na kojoj si strani. Dobar je čovek, košarka mu je Velika strast. Bio je igrač, pa zna kako je, ali je veoma, veoma zahtevan - naveo je on.

Zanimljivo, posle Željka Obradovića, Smit će sarađivati sa miljenikom Delija, Dejanom Radonjićem, o kojem ima samo reči hvale.

- Dobra je saradnja sa njim. Uvek pokušava da bude šaljivdžija i trudi se da bude zabavan. Dobar je čovek, razumemo se, zna šta hoće od mene i ja pokušavam da dam što više mogu za njega. Zaista mu je stalo do svih nas i pušta me da igram, to je ono što najviše želim - poručio je Džejlin Smit.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović otkrio da li će Partizan dovoditi nova pojačanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA