Evroliga otkrila "cenu" Kodija Milera Mekintajera: Da li će plej Zvezde biti najpoželjniji i posle ovoga?

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Veoma malo je ostalo do početka Evrolige, te su odlučili iz ovog takmičenja da malo po malo otkrivaju i cene za predstojeće "fantazi" takmičenje u najjačoj evropskoj košarkaškoj ligi. Ovoga puta, oni su predstavili i Kodija Milera Mekintajera.

Nedavno je Evroliga na svom profilu objavila cenu Ifea Lundberga iz Partizana, kome su odredili cenu na 8.6 kredita, dok je daleko skuplji Kodi Miler Mekintajer.

Novi plejmejker Crvene zvezde je prethodne sezone imao izuzetno dobre utakmice, bio je prava dabl-dabl mašina i čovek koji je donosio mnogo bodova, zbog čega su odlučili i da ga ove sezone dobro naplate.

Evroliga je odlučila da njegova vrednosti iznosi 12.5 kredita u novoj sezoni.

Igrajući za Baskoniju, on je imao 9.6 poena, te 7.3 asistencije u proseku i 4.4 skoka.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda u NBA stilu pregazila Jahorinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Politicar

    29. avgust 2024 | 18:01

    Ove godine ce se predstaviti budzet partizana veci od zvezdinog za oko 7 miliona. A svaki zvezdin pojedinac je skuplji od igraca partizana. Sto je i normalno sobzirom da imaju vise titula, bolje godine, zvucnija imena, igre u boljim klubovima i ligama... Ali dzaba sve to, lako je manipulisati sa srpskim gradjanima. Za 10-15 godina vladavine da ne kazem koga bice podjednako ulozen novac, a istina je sasvim suprotna i okrutna u korist zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA