Mega srušila Radonjićev tim za četvrtu pobedu na pripremama: Jović pokazao da je novo čudo "ružičastog" tima

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Mege nastavili su sa sjajnim partijama pred novu takmičarsku sezonu. Danas su odigrali i četvrti pripremni susret, protiv dosad najizazovnijeg protivnika i upisali četvrtu pobedu, pošto su u Hali sportova "Ranko Žeravica" savladali turski Bahčešehir, koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić - 87:81 (14:22, 24:19, 24:19, 25:21). 

Odlično je Mega igrala, posebno tokom drugog poluvremena i uspela je da anulira prednost turskog tima sa početka meča. Drugi deo igre je u potpunosti pripao ružičastom timu, koji tako pokazuje da može da bude pozitivno iznenađenje naredne sezone u ABA ligi, baš kao što je to bio slučaj i ove.

Najefikasniji je u novom trijumfu Mege bio Filip Jović sa 22 poena, a ispratili su ga Ilija Milijašević sa 12, kao i Mihailo Petrović, Andrija Jelavić i Kosta Kondić sa po 11 poena, uz napomenu da je Petroviću jedna asistencija nedostajala za dabl-dabl.

Košarkaši Mege će 1. septembra otputovati u SAD, gde će 4. i 6. septembra odigrati dva trening meča sa izabranim timom NBA razvojne lige. Poslednji pripremni meč za predstojeću sezonu, ekipa Marka Baraća odigraće protiv čačanskog Borca, 15. septembra.

(Telegraf.rs)

Video: Hvang zabrinuo navijače Zvezde: "Ne znam da li ostajem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA