Poznato da li Mustafa Fal mora na operaciju: Evo šta to znači za Petruševa i Zvezdu

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Stigle su poslednje informacije vezane za slučaje Mustafe Fala, koji je doživeo povredu krajem prethodne sezone i sada je poznato da li će morati da ide na operaciju.

Sumnjalo se da će biti potrebna operacija za 32-godišnjeg centra Olimpijakosa, međutim sada su odrađeni medicinski pregledi i otkriveno je da povreda nije ozbiljnije prirode, te da oporavak ide u dobrom smeru.

Još uvek nije poznato koliko će vremena odsustvovati Mustafa Fal, ali izbegavanjem operacije izbegao se duži period oporavka. On je povredu zadobio pred kraj sezone, kada je doživeo stres frakturu metatarzalne kosti levog stopala.

Ova situacija se pomno prati iz Srbije, pošto se mnogi navijači Crvene zvezde nadaju da će Fal biti spreman dosta ranije, pa da će biti manja potreba za Filipom Petruševim, koji je nesumnjivo gladan velike minutaže i ne želi da greje klupu još jednu sezonu.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Đorđević: "Kao selektor sam razgovarao sa Bartomeuom o A licenci za Zvezdu i Partizan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Futa CvZ

    28. avgust 2024 | 17:12

    Znači da I Petrušev ostaju u Oly.... Nema ništa od dolaska Petruševa u Zvezdu,I nema više dovođenja igrača, sa ovim rosterom će Zvezda krenuti u novu sezonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA