Sale Đorđević otkrio kakav odnos ima sa Delijama: "Iskren da budem, mogu biti ponosan!"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Aleksandar Sale Đorđević je jedna od najprepoznatljivijih ličnosti srpskog sporta, a uspeo je kao veliki Partizanovac da stekne poštovanje najvećeg rivala, navijača Crvene zvezde.

Đorđević je zlatnim slovima ispisao istoriju Paritzana, čiji je veliki navijač. Ipak, ogromno poštovanje ima prema Zvezdi, čiju istoriju je pisao i njegov slavni otac Bata Đorđević. Tako, navijači i crveno-i crno-belih ga vole i poštuju i nagrađuju ga apluzima, a pričao je o ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs.

- Iskren da budem, i mogu da budem i smem da budem ponosan. Ja sam dete koje je odraslo uz oca koji je bio trener Crvene zvezde, a ja na tribinama već mahao Partizanovim zastavicama. I odrastao sam na tribinama Hale sportova kao navijač Partizana i kao dete iz Srbije, tadašnje Jugoslavije, otišao dalje u moj profesionalni put kao partizanovac i takav ću uvek ostati.

Večiti se trenutno nalaze na pripremama, Zvezda igra večeras prvi pripremni meč otvoren za oči javnosti, dok će Partizan isto odraditi nešto kasnije.

(Telegraf.rs)

Video: Sale Đorđević se prisetio Dragića i čuvenog finala sa Srbijom: "Ne znam o čemu pričate..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arhitekt

    28. avgust 2024 | 15:47

    Sale, ima nas koji smo odrasli pored tebe na Novom Beogradu i jako dobro pamtimo za koga si navikao kao dečak pa tamo sve do kobne greške trenera Zdravka Kubata koji te je po gašenju Radničkog sa Crvenog krsta a po dolasku u Zvezdu proglasio nedovoljno talentovanim i tako prosledio u Partizan a sve ostalo je istorija i svaka ti čast na svemu što si postigao. Ali nemoj ono "mahao sam zastavicama u Hali sportova" jer je u to vreme tvoje srce kucalo za neke druge boje. Ponavljam: majstore svaka čast na igračkoj i trenerskoj karijeri a posebno hvala za onu trojku Hrvatima i na onom zatrpavanju Litvanije u Atini 95 sa +40 poena. Tvoji rezultati su i suviše veliki kao i tvoje šmekersko, fer i korektno ponašanje da bi ti bilo ko šta zamerio! Živ ti nama bio još 1000 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA