Igor Kokoškov o tragediji i velikom Dekiju Milojeviću: "Čuli smo se, planirali...Tuga nikada neće prestati"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Igor Kokoškov je jedno od najprepoznatljivijih imena u svetu košarke, trener sa bogatom karijerom koja obuhvata rad u Evropi i NBA ligi. Intervjuee ne daje često, a kada to i uradi, sigurno je da ima šta da kaže. Povod našeg susreta bila je oproštajna utakmica Gorana Dragića, koja je okupila košarkašku elitu u Ljubljani.

U razgovoru za Telegraf, Kokoškov se osvrnuo na samu saradnju sa Dragićem, govorio je o mnogim drugim košarkaškim temama, a sve to ćete moći da čitate u velikom intervjuu ove nedelje.

Video: Igor Kokoškov o Dejanu Milojeviću: Velika tuga...nikada neće prestati

Takođe, Kokoškov se sa mnogo emoocija osvrnuo i na priču o svom prijatelju i kolegi Dejanu Milojeviću, kao i na njegovu tragičnu smrt koja je duboko pogodila i potresla košarkaški svet.

- Sada ste me presekli... Ne mogu još uvek da se saberem i ne mogu da verujem da nije tu sa nama. On je bitan deo... Prijatelji smo bili, kolege, naravno - počeo je trofejni stručnak sa puno emocija da evocira uspomene na bolan momenat.

Potom je nastavio:

- Tri dana pre toga smo se čuli, pravimo plan šta radimo kada se budemo videli. Imali smo svoju neku rutinu, taj njegov smeh, humor, rad zajedno... Samo te probudi sve to... Nedostaje nam kao prijatelj i kao kolega i, zasita, još uvek ne mogu da se saberem.

Kokoškov je otkrio i to, da je odmh pozvao trenera Golden Stejta, Stiva Kera i, na žalost dobio loše vesti.

- Kada je vest objavljena čuo sam se istog trenutka sa Stivom Kerom , koji mi je, nažalost, dao neki "apdejt" šta se dešava. Deki je bio dobar prijatelj i dobar čovek sa karijerom koja je teč čekala na njega. Mnoge stvari, koje smo svi očekivali, i projektovali Dejanu koje će se desiti vezano za košarku. To je sve velika tuga koja ostaje i koja nikada neće prestati...

(Telegraf.rs)

Video: Igor Kokoškov za Telegraf emotivno o Dragiću i tome kako ga je "ukrao"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA