Javio se Džejms Naneli prvi put nakon glasina da je tužio Partizan: Evo šta radi bivši košarkaš crno-belih

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Košarkaški svet uzdrmao je Džejms Naneli i njegov rastanak sa Partizanom. On nije protekao u najboljem tonu, što se moglo nagovestiti i u rečima američkog košarkaša na društvenim mrežama, gde je indirektno prozvao i predsednika kluba Ostoju Mijailovića, ali se posebno zahvalio navijačima na velikoj podršci. 

U toku jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Džejms Naneli tužio Partizan i da traži čak 600.000 evra zbog ugrožavanja ugleda, kako je preneo portal Sport Klub, posle čega se oglasio Partizan i to demantovao ističući da Naneli zahteva 105% mesečne plate. On je kažnjen disciplinskom merom zbog sukoba na kraju prošle sezone sa prvotimcem Crvene zvezde, Stefanom Lazarevićem.

Njih dvojica su se sukobila u hodniku "Beogradske arene" posle jednog od treninga, posle čega je Lazarević zadobio lakše telesne povrede.

Sportski direktor Partizana, Zoran Savić istakao je da to nije bio razlog za raskid saradnje, a Naneli se sada prvi put oglasio na društvenim mrežama posle glasina da je tužio svoj bivši klub iz Beograda.

On je trenutno vrlo daleko od Srbije i nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, a na treningu je pokazao u kakvoj fantastičnoj formi se trenutno nalazi.

Zajedno sa trenerima, on je šutirao za tri poena "sa kapice" i uspeo je da ostvari nekoliko pogodaka u kontinuitetu kao kap.

Navijači Partizana su se odmah oglasili u komentarima i još jednom su pružili podršku Naneliju, a javio se i jedan navijač Zvezde koji je pozvao Džejmsa da pređe u redove crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Robin Lopez za Telegraf o najlepšoj uspomeni sa Dragićem: "Onda je došao do mene i rekao mi..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Redmond

    27. avgust 2024 | 10:58

    Naneli je žrtva sujete i tvrdoglavosti Želimira Obradovića trenera koji to odavno više nije!! Želimirova osveta, bahatost bez granica ili osveta bahatog? Ne znam šta je najbolji naslov ovog posta. Čekao sam da se prelazni rok završi, pa da ovo napišem. Želimir Obradović je jedini trener u istoriji sporta koji je promenio čitav tim, a da sam nije dobio otkaz zbog katastrofalnih rezultata!! Jeste li ikada čuli za nešto slično? Da najodgovorniji za epski neuspeh i debakl raspusti čitav tim, a on ostane nedodirljiv? Niste? Vrlo verovatno zato jer se nikada pre nije dogodilo. Reče nam Želimir da su za sve krive sudije, a onda promenio ceo tim!? Tu se nešto debelo ne slaže!! Navijači partizana (ono malo što ih je ostalo) se bune kada im neko kaže da su izgradili kult ličnosti i da su ustoličili nekada velikog trenera da bude veći od kluba. Da se podsetimo, prošla sezona se za KK partizan završila potpunim fijaskom i krahom na svim frontovima – u EL se nije ušlo ni u play in, a u domaćim takmičenjima preskupa legija stranaca Želimira Obradovića, najskuplja IKADA na ovim prostorima, sa trećim najplaćenijim igračem u EL, ometlana je svugde gde se pojavila i to na jako ponižavajući način. Nekada veliki trener pokušao je izuzetno kvalitetan tim da prilagodi svojim zamislima, po svaku cenu, ni za trenutak ne pomislivši da bi on mogao da se prilagodi timu i da radi u skladu sa onim čime rasplaže. Tvrdoglavost je rezultirala rezultatskom katastrofom, a osveta je servirana brzo i nemilosrdno. KOMPLETAN tim je raspušten, ostavljena su samo dva igrača koja nisu ni igrala – Dimitrijević i Koprivica. Oterani su svi, kako bi Želimir Obradović pokazao moć i demonstrirao svoju bezgraničnu sujetu. Oterani su igrači koji su dovedeni u tada Eurokup ekipu iz F4 EL tima, oteran je igrač koji je otet drugom timu i koji je imao važeći ugovor sa tim timom, oterani su skupi igrači pod ugovorima, a sve to bahaćenje će kao i obično platiti poreski obveznici u Srbiji. Formirana je četa legionara, sa najmanjim brojem domaćih igrača od svih timova u čitavoj Euroligi. Kako reče Želimir Obradović kada je dolazio, tu je za dobrobit srpske košarke. Ako nekada veliki trener ponovo doživi neuspeh, moraće da promeni novu garnituru igrača, jer takva veličina može da menja sve što poželi, sem sebe samog. Promeniće on i ekonoma, kafe kuvaricu, spremačicu, samo će on ostati nesmenjiv i nedodirljiv. Izbegao je odgovornost i svu krivicu svalio na igrače koje je on lično doveo i selektirao!? A tu priču su lako i naivno progutali poprilično neinteligentni simpatizeri partizana. I još nešto. Odakle pravo da se Želimir Obradović DRŽAVNI PROJEKAT finansira novcem poreskih obveznika ove zemlje od kojih 90%+ podržava drugi klub tačnije Zvezdu??

  • Mladen

    27. avgust 2024 | 11:17

    Osvajao je evrotitule kad su iza njega stajali moćni vlasnici klubova.. A ovde, Ostoja.....

  • Dragan

    27. avgust 2024 | 11:12

    Najneuspešniji trener Paetizana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA