Nikola Jokić najbolje ocenjeni NBA košarkaš u legendarnoj video igri

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić polako, ali sigurno će se uskoro okrenuti obavezama u NBA ligi, gde će se priključiti pripremama Denver Nagetsa sa kojima će pokušati da osvoji novi šampionski prsten. 

Iza njega je veoma dugo leto tokom kojeg je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Te igre, naravno, nisu prošle nezapaženo. Srbin je tri puta uspeo da osvoji i naslov najkorisnijeg igrača ligaškog dela NBA lige sa Nagetsima, tako da naredna informacija skoro da uopšte ne čudi.

Srpski košarkaš naime postao je najbolje ocenjeni igrač u legendarnoj video igri NBA 2K25, koja bi trebalo brzo da se pojavi u prodaji.

Srbin je dobio neverovatnu ocenu od 97 i nijedan košarkaš osim njega je nema, što će reći da je Nikola zaista bez premca i da je sa njim "najlakše" igrati kada ga imate u timu.

Zanimljivo je da je to za jedan poen manja ocena od one koju je dobio u igri NBA 2K24, kada je bio ocenjen sa 98 poena, ali bez obzira na sve, to je fenomenalan dokaz koliko Amerikanci obožavaju njegov lik i delo.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak u 95 minutu srušio Vojvodinu. Strelac gola isključen zbog pogrdnog gestikuliranja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dax

    27. avgust 2024 | 09:33

    Danilović bi sigurno imao 101 ocenu na toj igrici (😄) jer je i on u jednom trenutku "bio najbolji". Odmah za njim Kukoč, Radja, Drazen Petrović, Divac. Sve sami velikani koji su u NBA imali sporednu ulogu... Samo je Pedja Stojaković bio glavni igrač ekipe i to u par sezona...

  • beware of organized gangstalking

    27. avgust 2024 | 13:08

    fejsal mulić je bolji

  • Hold

    27. avgust 2024 | 08:43

    Pravi Srbi neće igrati tu američku igricu!😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA