Dobre vesti za Partizan: Obradoviću se priključilo i poslednje letnje pojačanje na pripremama

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu. Klub iz Humske je pred početak nove takmičarske godine pretrpeo značajne promene u igračkom kadru, a ugovore je potpisalo 14 novih igrača.

Strateg crno-belih dobio je još jedno pojačanje na treninzima, jer se ekipi priključio francuski plejmejker Frenk Nilikina. Podsećanja radi, on se pojavio na događaju "Crno-bela simfonija" u MTS dvorani, kada je predstavljan tim za narednu sezonu, a onda je dobio par dana slobodno jer je učestvovao na Olimpijskim igrama.

Takođe, treningu je prisustvovao i mladi košarkaš Mitar Nošnjaković, koji je uspeo da sanira sitniju povredu. Pojačanje iz Burga, Ajzea Majk koji se povredio na prvom treningu, radi po posebnom režimu i očekuje se da će biti spreman za četiri nedelje.

Partizan će do početka sezone učestvovati na turnirima u Italiji i Grčkoj, a prvu zvaničnu utakmicu odigraće 25. septembra protiv Borca iz Čačka, u okviru prvog kola ABA lige.

(Telegraf.rs)

Video: Novi košarkaš Partizana otkrio kako je jednim potezom "zapalio" Grobare:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA