Robin Lopez za Telegraf o najlepšoj uspomeni sa Dragićem: "Onda je došao do mene i rekao mi - ako promašiš..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mnoge legende NBA lige prisustvovale su velikoj oproštajnoj utakmici Gorana Dragića sinoć u Ljubljani, a između ostalih tu je bio i čuveni "Čupa" Robin Lopez sa kojim je novinar Telegrafa imao priliku da razgovara i čuje utiske o svemu. 

Za sam početak, Lopez je istakao da je jako srećan što je posle toliko godina u Ljubljani i da je to za njega velika stvar.

- Uzbuđen sam što sam konačno ovde. Igrao sam sa Gogijem od kako smo bili rukiji. Pričao mi je da dođem u Ljubljanu stalno i osetio sam da je to trebalo da uradim i mnogo ranije. Ali kada pogledam sve, hajp je vrhunski.

Koja uspomena ga najviše veže za Gorana Dragića? Bilo je to nešto vrlo specifično...

- Priča koju uvek pričam. To su moja ruki godina i druga godina, bio sam blizu da postignem 30 poena i oborim svoj rekord karijere. A onda je neko napravio faul nada mnom. Pogodio sam prvo bacanje za 30 poena, a onda je Gogi došao za drugo i rekao mi je da ako promašim, da neću izjednačiti njegov rekord karijere. I promašio sam taj šut...

Mnogo momaka koji su uspešni u svetu košarke dolaze sa područja Balkana što je za Lopeza fascinantno.

- O svima, osim o jednom! Vrlo je posebno. Mnogi ovi momci dolaze iz jednog kraja sveta. Kada vidite da oni dolaze tokom dugog vremenskog perioda, to je stvarno jedinstveno. Inspiriše vas. Gogi i ja smo bili rukiji zajedno, ali ja sam gledao ka njemu, jer je on već bio profesionalac. Zato sam gledao šta mogu da budem uz njega u NBA ligi.

A šta Lopez ima za kraj da poruči?

- O Bože, ne želim da čuje bilo šta od toga, ne želim (smeh).

(Telegraf.rs)

Video: Bil Dafi oduševljen Goranom Dragićem: "To je jedna od najboljih osoba koju poznajem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA