Dragić rekao da ništa više neće da "uzima" od Bogdanovića, pa otkrio kako je doživeo meč Srbije i SAD

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Spektakularan oproštaj od svoje karijere imao je sinoć Goran Dragić u Ljubljani. U društvu velikih zvezda evropske i američke košarke, Slovenac je rekao poslednje zbogom košarkaškim terenima kao igrač.

Posle meča, naravno, bilo je mnogo emocija, suza... Njegova porodica potrčala mu je u zagrljaj, a suzne oči videle su se na Goranovom licu i dok je pričao sa novinarima.

Novinar Telegrafa upitao je između ostalog i Dragića o činjenici da je on "uzeo" zlato Bogdanu, da mu je ovaj juče "uzeo" dres. Usledile su jako lepe reči o Bogdanoviću, ali i reprezentaciji Srbije.

- Pa ništa ne uzimamo više. Ponosan sam na njega i kao igrača i kao ljudsko biće. To je jedan čovek koji je veoma drag, upoznao sam njegovu porodicu i gledao sam i bodrio ga na Olimpijskim igrama ove godine. Igrali ste lepo, bili fenomenalni. Ona utakmica protiv Amerike, bili ste blizu. Ceo Balkan je bio uz vas.

Žao mu je što na jučerašnjoj utakmici nije bilo Hrvata.

- Ceo region, ako idemo unazad bili smo Jugoslavija, to su svi naši ljudi. Imam dosta prijatelja iz Hrvatske, Bosne, Srbije, Makedonije. Žao mi je što neko od Hrvata nije došao. Zvao sam, ali niko nije mogao zbog obaveza sa porodicama, ali bila je tu mama Dražena Petrovića.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Skolu kako je igrati sa Srbima u ekipi, evo šta je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA