Denver "poludeo" zbog Jokića i Bogdanovića: Nikola pokušao da iskopira Bogijevu proslavu, a onda...

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Mnogi kažu da Nikola Jokić nikada nije više pokazivao emocije nego što to radi ovog leta. Posle bronzane medalje sa reprezentacijom Srbije, on je juče bio deo oproštajne utakmice Gorana Dragića u Ljubljani gde je zajedno nastupao sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem u ekipi.

Radio je Jokić ono što inače nikada ne radi - zakucavao je, leteo po terenu, a posle jedne trojke pokušao je da "iskopira" i proslavu našeg Bogdana Bogdanovića, zbog čega je Denver jednostavno poludeo.

Zvanični nalog Nagetsa na Instagramu bukvalno je u jednom dahu pratio šta se to dešavalo u Ljubljani, a kada je Jokić postigao trojku iz visokog luka, morali su da je podele sa sve pomenutom proslavom.

Jokić je krenuo da maše rukama i da imitira Bogdana kako svira, a kapiten Srbije mu nije ostao dužan.

Bogdanović je pokazao prema Jokiću i objasnio mu da to sve mora da ide "laganije", naravno uz širok osmeh na licu.

- Hoćemo još ovakvih Jokićevih trojki - napisali su iz Denvera.

Pogledajte kako su se sjajno zabavljali Nikola i Bogdan.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Skolu kako je igrati sa Srbima u ekipi, evo šta je poručio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo

    25. avgust 2024 | 08:59

    Kako ne voleti ove momke? Vrhunski sportisti a opet tako normalni, svoji, pozitivni. U opštem ludilu i sunovratu svih vrednosti treba da smo srećni što ih imamo. Oni su primer deci kako se radom može mnogo postići. Naklon do poda i veliko poštovanje za Nikolu i Bogdana. Neka ih dragi Bog čuva i podari im zdravlje i svaku sreću.

  • Mito

    25. avgust 2024 | 09:17

    Ovi naši košarkaši su ljudi koji igraju košarku što je vole, a pare su tu pride, ponašaju se kao kada su bili klinci, uživaju. U americi je košarka posao i oni sve rade da bi bili glavni, samo im se pare vrte pred očima. Nema uživanja već borba za titule i lovu. Košarka je kolektivan sport i tu drugfarstvo, međusobno poštovanje i uvažavanje daje rezultat. S poštovanjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA