Strašno: Sem Đokovića trening prekinuo i Karlos Alkaraz, Španac izvrnuo zglob i odmah napustio teren!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Srpski teniser Novak Đoković morao je da napusti trening sa Stenom Vavrinkom posle pola sata, jer se nije osećao najbolje, a da stvari budu i još tragičnije pred US Open, isto je uradio i Karlos Alkaraz koji je doživeo povredu.

Karlos Alkaraz je trenirao u isto vreme kad i Đoković, a tokom naizgled uobičajenog prebacivanja loptice je izvrnuo svoj zglob i ostao na terenu.

Potom je Španac otišao do klupe, pričao je sa svojim trenerima i odlučio je da je bolje da odmah zaustavi trening i ode sa terena.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilly

    24. avgust 2024 | 20:35

    Sineru je sve namesteno! ATP je hohstaplerska organizacija! Gaudenci je obicno smece, kako ga nije sramota?! ALI ZATO JE TU NAS NOLE I ETO PROBLEMA ZA SVE NJIH! IDEMOOOOOO GENIJE!!!

  • eNL

    24. avgust 2024 | 21:36

    ovo je interesantno da mi “ brinemo “ o ovim teniserima a oni pucaju od para. kakva je to igra , prosto lupanje loptice, bez ikakvog značaja za život osim za blejanje publike i plaćanje karata,prenosa na televiziji i drugih manipulacija kojim koriste glupe gledaoce. Ovi igraju jednu ili dve hefte i zarade preko tri miliona eura pa jel to moguće!!! Sa tim parama ne brižna više nikada da li treba ustati u četiri da bi radio ceo mesec ta 300 eura. Strašan paradoks između njih i nas običnih ljudi i zato ovi iz ATP rade sve da bi pare ostale tamo gde oni hoće . Kod njih ne važi ono” nema hleba bez motike “.

  • boba

    24. avgust 2024 | 19:24

    Nee Nole:(Sineru se bas namesta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA