Partizan dva puta pitao za Čimu Monekea: "Bio nam je interesantan, pričao sam sa predsednikom Baskonije"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedna od glavnih tema ovog prelaznog roka kada je Partizan bio u pitanju jeste dolazak Čime Monekea iz Baskonije. Na kraju od tog posla nije bilo ništa, a kako je sve teklo pokušao je da objasni sportski direktor crno-belih, Zoran Savić.

On je dao opširan intervju za Mozzart Sport u kojem se između ostalog dotakao i situacije sa Monekeom istakavši da je klub dva puta pitao Baskoniju za njegove usluge.

- Doneli smo odluku da držimo imena u tajnosti. Međutim to je teško, svi pričaju, od agenta, familije, što je i normalno. Svi imaju neke informacije, ekskluzive, čak nam i ljudi šalju predloge, ali to je sve i očekivano. Bolje je da se svi interesuju za klub nego da niko ne pita ništa i sve da prođe nezapaženo. Što se tiče Monekea, on je bio igrač koji je za nas bio interesantan.

Dodao je da nije bilo nikakvih kontakata sa strane i da je Partizan jednostavno odustao nakon što je i drugi put dobio odričan odgovor.

- On je igrač pod ugovorom, osnovno pravilo je da ne pričate sa igračem koji ima ugovor. Kontaktirali smo klub. Predsednika Baskonije znam decenijama. Pitao sam ga da li je zainteresovan za taj posao. Rekao je da nije i tu se u suštini završilo sve. Imao sam i drugi razgovor posle mesec dana gde sam izneo novu ponudu, on je ponovo poručio da Monekea vidi u Baskoniji i to je bilo to. Igrački je neko o kome smo razmišljali, ali smo razgovarali samo sa klubom. Nešto slično je bilo i sa Hapoelom koji je mene zvao da se raspita o Kaboklu. Takav je red.

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Video: Nenad Lalatović presrećan posle pobede nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA