Čović otkrio koliko iznosi budžet Zvezde za ovu sezonu, pa iznenadio: "Razmišljali smo o Aleksi, meni je žao"

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 21

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović bio je gost podkasta "Miljanov korner" u kojem je izneo mnoge interesantne stavke vezane za prelazni rok, budžet i tim crveno-belih za narednu sezonu, za koju su pripreme počele ove sedmice.

Sam se dotakao igara Aleke Avramovića na Olimpijskim igrama, istakavši da mu nije jasno zbog čega nije mogao da se istakne na sličan način prošle sezone u Partizanu.

- Ono što je odigrao Avramović je neverovatno. To meni nije jasno. Ko hoće da razume kako hoće. On je iz Manile došao kao razigran, sećate se kako je odigrao. A kako je odigrao sezonu posle? Nikako. Toliko mučno da je jedva čekao da ode.

Da li je Zvezda možda razmišljala da dovede Avramovića?

- Jeste, razmišljali smo. Znamo da je on iz zvezdaške porodice. Prošle godine ili pretprošle smo napravili dogovor sa navijačima da se taj prelazak više ne radi. To hoćemo da poštujemo u seniorskim kategorijama. Meni je žao iskreno. Mislim da je Avramović sjajan igrač i sjajan čovek. Tako da, šta je tu je, možda jednog dana.

Ovog leta, ipak, nije bilo priče na tu temu...

- Nismo ni pričali na tu temu ovog leta.

Da li "dogovor" sa navijačima važi i za strance?

- Važi i za strance, ali kod Mekintajera je specifična situacija. Znate kako je otišao. Mi jesmo razmišljali o Kaboklu dok nije došao u Partizan, tu su lupane velike cifre, 900.000 - 1.000.000, to je nije realno. Mi smo odustali. Zanimljiva bi bila kombinacija Kaboklo - Jago, ali bi morala da bude pod disciplinskom kontrolom.

Otkrio je na kraju Nebojša Čović i budžet kluba za narednu sezonu.

- Negde je tu, oko 12.500.000 evra će biti za igrače, mi ništa ne krijemo od toga. Transparentni smo u podacima. Sve objavimo što drugi pokušaju da diskredituju kao eksel tabele, Čovićeve, Ćokijeve... Neka oni naprave svoje. Naše su apsolutno tačne. Budžetska inspekcija je bila. Nemamo pozjamice koje skrenu i odu na neke puteve. Mi energiju da trošimo na druge stvari, ne pada mi na pamet. Imamo još jednu važnu stvar, što smo 20. avgusta videli kakav će biti prisutp u ABA ligi i KLS. Ja se nadam da više nema "Tom Fordova" među sudijama, iako tražimo proveru kako je pušten - zaključio je Čović za "Miljanov korner".

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović presrećan posle pobede nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    24. avgust 2024 | 13:10

    Jeste, Aleksa baš potrčao da dođe u Zvezdu. Koliko ovaj čovek svojim izjavama unosi zlu krv među navijačima to svet nije video. Najveći kancer Srpske košarke.

  • Vlada

    24. avgust 2024 | 13:03

    Čoveče leči se. Ti pomeneš više puta Partizan od svoje porodice. Svako normalan vidi da je to boleštinja, teška!

  • Hebd

    24. avgust 2024 | 12:11

    Niko ne zna da ih tako dobro iscima kao Čović. Uživanje je posle čitati komentare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA