Džejms Naneli se oglasio vrlo čudnom porukom u rano jutro: Traži da se vrati jedna stvar

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Ne smiruje se bura na relaciji između Džejmsa Nanelija i Partizana. Nakon što su se dve strane rastale u ne baš tako prijatnom tonu, oglasio se i agent samog košarkaša koji je istakao da će biti prinuđen da potegne određene korake protiv samog kluba.

I Naneli se nekoliko puta oglašavao na društvenim mrežama i istakao da nije baš sve što se može čuti istina, a indirektno je optužio klub da nije korektno postupio prema njemu. Sa druge strane, o navijačima Partizana imao je samo reči hvale.

Oglasio se američki košarkaš i rano ovog jutra po našem vremenu, što je već duboko u noć u Americi i to vrlo čudnom porukom u kojoj je tražio samo jednu stvar.

- Vratite nazad "Crate" izazov (izazov sa kutijama, prim. aut) - napisao je Džejms Naneli na društvenoj mreži "X".

Naneli je verovatno mislio na "Milk Crate Challenge" koji je bio jako popularan, a u kojem se gajbe od mleka polože u oblik piramide i ljudi pokušavaju preko njih da pređu, bez da se sve uruši.

Naravno, ovo nije baš ni bezbedno, pošto su se vrlo često dešavale i povrede, uključujući dislokaciju ramena, kidanje tetiva i meniskusa, pa čak i kičme, tako da nije baš najjasnije zbog čega Naneli želi to što želi.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović presrećan posle pobede nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimibk

    24. avgust 2024 | 10:33

    Proziva Ostoju, ostao mu dužan neku limariju.

  • oki

    24. avgust 2024 | 10:41

    Na strani sam Nanelija ali sad vec preteruje istekao ugovor dobar si igrac bezi sto dalje ako ti nije lepo u KKP vidis da te nece da su te hteli potpisao bi jos pre 2 meseca

  • Gile PFC

    24. avgust 2024 | 10:54

    Naneli se sad ponaša kao ostavljena devojka. Istekao ti je ugovor, imaš koliko 35 godina, trener te ne vidi u novoj ekipi, to je to. Hajde sad da iznesemo sav prljav veš iz kuće. To se ne radi. Ali, dobro, rekao si kasnile ti plate i srećan ti put i sve najbolje u daljoj karijeri. Ako ti se ništa ne duguje ne znam čemu ovo. Moje mišljenje je da je najveća greška bila što je Panteru, Lesoru i tebi i prošle sezone produžen i pojačan ugovor, ponašali ste se kao da nas čašćavate ostankom, a odigrali svoje najgore sezone u EL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA