Opljačkan Rik Pitino: Lopovi mu u kancelariji ukrali i jednu neverovatnu stvar zbog koje se iznervirao

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čuveni američki trener i nekadašnji strateg Panatinaikosa, Rik Pitino opljačkan je od strane dve osobe, koje su upale u njegovu kancelariju i otuđile nekoliko stvari, a uz to i nešto što niko ne bi na prvi pogled očekivao.

Kako je preneo Njujork Post, a kasnije potvrdio i sam trener, dve osobe su upale u njegovu kancelariju u Sent Džonsu i ukrale stvari ukupne vrednosti 375 američkih dolara.

Ipak, Pitina je najviše pogodilo i iznerviralo to što su mu ukrali flašu vina, zbog čega se požalio i na društvenoj mreži "X", dok za suvenire nije mnogo mario.

- Stvarno sam ljut! Hajde to što su mi uzeli suvenire, ali flašu Petrus Pomerola od šest litara iz 1985. godine... Zbog toga sam poludeo - napisao je Pitino i delom i nasmejao pratioce.

Dobra stvar je što Pitino u tom trenutku nije imao ništa vrednije, tako da lopovi nisu mogli da se "opare", a na sve to su stavljeni na policijske poternice i lako bi mogli da završe iza rešetaka.

(Telegraf.rs)

Video: Neš, Novicki, Dafi i Dragić otkrili ko je najbolji "eks-ju" igrač svih vremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA