Jokić "uskočio" na džudo trening u Somboru pre nego što je otišao u Ljubljanu na Dragićev ispraćaj u penziju

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Svuda uspeva da stigne Nikola Jokić. Posle Olimpijskih igara gde je sa našom reprezentacijom osvojio bronzu, naš najbolji košarkaš "skoknuo" je do svog rodnog Sombora gde je uživao u konjičkom sportu, a sada se nalazi u Ljubljani gde će zaigrati na oproštajnom meču Gorana Dragića.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana, on se u hali u Somboru zadesio ni manje ni više nego na džudo treningu tokom međunarodnog takmičenja.

Mališani iz Sremske Mitrovice u tom momentu su se pripremali za borbe kada se Jokić neočekivano pojavio pred njima, a srpski as rešio je da ih obraduje i da popriča sa njima, posle čega je nastala i zajednička fotografija.

Tri dečaka i pet devojčica stale su rame uz rame sa našim najboljim košarkašem, a nema sumnje da će im on poslužiti i kao dodatna motivacija da se predstave na najbolji mogući način.

Jokića ćemo sutra uveče gledati na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića u Ljubljani, gde će sigurno biti i dosta emocija.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Novickog da li mu je Đoković omiljeni teniser svih vremena: Evo šta je rekao Nemac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA