"Ja sav znojav, a on gleda crtaće pred finale sa Srbijom!": Dragić velikim rečima o Dončiću, pa pomenuo Jokića

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Slovenački košarkaš, Goran Dragić oprostiće se od igranja košarke u Ljubljani u društvu mnogobrojnih bivših saigrača i saradnika, legendi NBA lige i evropske košarke.

Na pitanje Telegrafa šta je to što vidi u Luki Dončiću i da li se on uopšte promenio od "klinca" koji je gledao crtaće pred finalni meč sa Srbijom, Dragić je imao odričan odgovor. Kaže da je Luka i dalje apsolutno isti.

- On je isti. On se ni dan-danas nije promenio. To je čovek koji ne oseća pritisak. To je nešto neverovatno. Ja sam imao tu čast da sam bio sa njim u sobi pre finala. Nisam mogao da zaspim, sav sam bio znojav. Gledam na stranu, on gleda crtane filmove i spava celu noć. Ali tako se rodio, to je neki talenat koji nije još viđen u svetu košarke i tako je i Nikola Jokić. Sa njim sam dosta puta razgovarao, to su obični momci, to je ono što bih želeo da sva naša deca imaju. Da ne osećaju pritisak, da se igraju, da se vole, da imaju osmeh na licu. To oni imaju.

Podvukao je koliko je važan pozitivan odnos prema sportu i da su Dončić i Jokić odlični primer za to.

- Pričamo o svemu i u sportu, kako se ponašaju van terena, na terenu, u društvu, sa navijačima... 

Šta sledi za Dragića posle ovog oproštajnog meča?

- Krevet i spavanje. Moram da idem nazad za Majami, Mateo i Viktorija već su propustili sedam dana škole, tako da idemo nazad. Trebaće mi par dana da se odmorim, pa videćemo.

(Telegraf.rs)

Video: Kako je Dirk Novicki pomogao Luki Dončiću? "Tako nešto nikada nisam video"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA