Vojvodina igrala prijateljski meč protiv čuvenog NCAA koledža u Veneciji, pa doživela ubedljiv poraz

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Vojvodine iz Novog Sada nastavili su pripreme za novu sezonu putovanjem u italijansku Veneciju, gde su ukrstili koplja sa vrlo poznatim koledžom koji nastupa i u NCAA, Nortvesternom, ali su doživeli ubedljiv poraz - 79:54.

Voša je ove sezone okupila sasvim korektan sastav sa kojim ponovo planira da napadne mesto u ABA ligi. Za Novosađane su potpisali Džordan Dingl, Miloš Stajčić, Filip Rebrača i Marko Jagodić-Kuridža, dok su ugovore produžili Marko Ljubičić, Luka Ašćerić i Stefan Savić.

Međutim, tim juče nije uspeo da parira Amerikancima, koji su kontrolisali meč od početka do kraja i na kraju ograničili Novosađane na svega 54 postignuta poena.

Najefikasniji u timu iz Amerike bio je Ki-Džej Vindam sa 17 poena uz čak 5/6 na šutu za tri poena, a pratili su ga Nik Martineli sa 14 poena, Džejlen Lič sa 12, Džastin Malins sa 11 i Luk Hanger sa 10, tako da je faktički pet igrača dalo 64 poena za tim iz NCAA.

Statistika Vošinih igrača nije objavljena, a ispod možete pogledati neke od najatraktivnijih detalja sa ove utakmice u Italiji:

(Telegraf.rs)

Video: Stanojevića obuzele emocije na konferenciji: "Ne interesuje me gde si, uđi u golmana, pojedi loptu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA