Džejms Naneli dobio neočekivan poziv od Strahinje Stojačića nakon rastanka sa Partizanom

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Mnogo bure podiglo se nakon rastanka Partizana i doskorašnjeg igrača ovog kluba, Džejmsa Nanelija. Amerikanac je prethodne dve sezone bio deo crno-belih, a odlazak iz Beograda nije protekao baš u najmirnijem tonu.

Naneli je optužio predsednika kluba, Ostoju Mijailovića da nije govorio istinu, nakon čega je usledio i demanti iz kluba uz navođenje da su sve obaveze prema Naneliju izmirene i da je on samo kažnjen zbog incidenta sa Stefanom Lazarevićem iz Crvene zvezde sa kraja prethodne sezone.

Nakon svega, Amerikanac je postao slobodan igrač, a mnogi navijači Partizana nisu bili nimalo zadovoljni načinom na koji se klub rastao sa Nanelijem, pa su uputili mnogobrojne poruke podrške svom bivšem igraču putem društvenih mreža.

U moru komentara na društvenim mrežama ipak se posebno istakao jedan koji napisao naš poznati basketaš, Strahinja Stojačić, a koji je naravno oduševio Grobare.

Naime, Stojačić je pozvao Nanelija da se priključi njegovom timu u basketu "tri na tri".

- Dođi u Ub 3x3, brate - napisao je Stojačić i vrlo brzo je dobio odgovor od Amerikanca:

- Ja sam spreman, lol ("laughing out loud", smejem se naglas, prim. aut) - stoji u komentaru Nanelija.

Strahinja Stojačić Foto: Instagram / Printscreen / James Nunnally

Ne bi bio prvi koji je izrazio želju da se prebaci na basket terene, pošto je to prethodno uradila i zvezda Monaka, Majk Džejms.

(Telegraf.rs)

Video: Robin Lopez i mnoge druge legende došle na oproštajni meč Gorana Dragića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovaj

    23. avgust 2024 | 13:20

    brkati je najgori bio na olimpijadi.

  • MN CG

    23. avgust 2024 | 12:44

    Ja sam matora i volim PARTIZAN. Naneli priča istinu on je rekao da nije redovno isplacivan. To je istina vjerujem igraču jer mi se nikada nije sviđao Ostoja. Znam da procijenim ljude imam godina doata. Mnogi igrači su imali icdente i ranije pa se ugovori nisu raskidali. Željko volim vas i PARTIZAN i znam da ne možete da birate upravu. Dule Vujoševic je svima u brk govorio sve. Sramno kako se uprava PARTIZANA ponela prema njemu. Zato gospodine Ostoja znamo dobro u koje kolo igrate!!! Pozdrav za trenera Obradovica i sve dobre ljude iz uprave naravno i igrače. Napred PARTIZAN u nove pobjede kao što si naučio svoje pristalice. Za druge se navija PARZIZAN SE VOLI...

  • Aca

    23. avgust 2024 | 13:07

    Ne znaju da spuste loptu nekad. Nije poenta samo trojka ili zakucati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA