Partizan izdao hitno saopštenje zbog Džejmsa Nanelija!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 19

Košarkaški klub Partizanje putem svojih javnih glasila obavestio da je prekinuo saradnju sa Džejmsom Nanelijem, nakon čega se javio i sam Amerikanac koji je pisao o klubu putem društvenih mreža. Crno-beli su se zbog toga oglasili.

Partizan je izdao hitno saopštenje povodom košarkaša, a mi ga prenosimo u celosti.

- Posle oglašavanja na društvenoj mreži X od strane bivšeg igrača KK Partizan, Džejmsa Nanelija, Klub želi da ovim putem istakne relevatne činjenice u vezi sa slučajem koji niko nije želeo. Nakon završetka sezone 2023-24, stručni štab je doneo odluku da igraču ne ponudi produžetak saradnje. Odluka sportskog sektora je bila da na toj poziciji budu potpisani kapiten Vanja Marinković i Ajzak Bonga. Kada su u pitanju finansijske obaveze Kluba prema igraču, Džejms Naneli je primio sav novac koji mu pripada odmah nakon završetka sezone. Takođe, za ostvarene rezultate u prethodne dve sezone je primio i pripadajuće premije na koje su obračunati i plaćeni svi porezi.

- Incident koji je obeležio završetak Džejmsovog angažmana u Partizanu, desio se u veoma važnom trenutku za Klub. Suvišno je ponovo podvlačiti koliko nikome nije bilo drago zbog incidenta i tuče u kojoj je tadašnji igrač Partizana učestvovao sa igračem rivalskog tima i tom prilikom mu naneo lakše telesne povrede. Posle tog nemilog događaja, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je doneo odluku da se igrač udalji iz ekipe i ne bude deo tima u narednim utakmicama. Navedeni incident niko nije želeo, najmanje KK Partizan koji još jednom izražava žaljenje zbog tog događaja.

- Sa druge strane, Klub razume emocije i određene frustracije svog bivšeg igrača tim povodom, ali se interna pravila KK Partizan moraju poštovati. Jednostavno, niko nije veći i važniji od samog Kluba.Još jednom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje Džejmsu Naneliju zasve lepe trenutke koje je podario Klubu i navijačima. Ovim putem, KK Partizan još jednom.od srca želi Džejmsu Naneliju mnogo sreće i uspeha na profesionalnom i privatnom planu.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prle

    22. avgust 2024 | 21:10

    Koji ste vi ljigavci!

  • Aaaa

    22. avgust 2024 | 21:11

    Prvavaci u hitnim saopštenjima 😂😂😂. Hmmm..., to je sigurno Čovićevo maslo.

  • Losmi

    22. avgust 2024 | 21:42

    To su ti casovi ljubavi, sada si Naneli najgori na svetu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA