Uroš Plavšić se obratio navijačima dok ga je zadirkivao Kodi Miler: "Dođite i podržite nas, vratićemo vam"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Košarkaši Crvene zvezde se trenutno nalaze u Staroj Pazovi gde obavljaju prvi deo priprema za novu sezonu. Atmosfera je veoma dobra među igračima, o čemu svedoči i Uroš Plavšić, centar koji je stigao ovog leta u klub.

Uroš Plavšić je potpisao za Crvenu zvezdu nakon izuzetne sezone u Megi, a zbog koje je bio i deo reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je istakao za klupski sajt da je izuzetna čast što je uopšte u mogućnosti da igra za Zvezdu. Takođe, zadovoljan je i zbog činjenice da je deli parket, minute i reprezentativni dres sa igračima poput Nikole Jokića i Nikole Milutinova.

- Naravno, pre svega bih hteo da kažem da mi je čast što sam se pridružio ekipi i što sam deo porodice Zvezde, o čemu sam pričao. Što se tiče reprezentacije i medalje, jedno jako lepo iskustvo, lep turnir iza nas. Biti sa tim momcima, toliko vremena provesti sa Jokićem koji je najbolji igrač na svetu, a i sa Milutinovim... Meni je to značilo jer sam dosta toga naučio i da će doći do izražaja u ovoj sezoni.

Plavšić ističe i da se jako dobro radi u Staroj Pazovi.

- Super, meni nedostaje takmičenje što se košarke tiče. Ranije sam završio sezonu zbog povrede i jednostavno se radujem svakom trenutku na terenu, momci su super, super su me prihvatili. Dosta novih lica i za mene, ali i za druge koji su ostali. Polako se upoznajemo, radimo naporno, stvaramo timsku hemiju, jako se radujem početku sezonu.

Kaže da je potrebno i adaptirati se.

- Mislim da će samo u ovom trenutku biti potrbena brža adaptacija nas igrača na sve zahteve koje trener postavlja ispred nas i ovako poznajući ovu novu grupu momaka, nadam se da će to biti lak zadatak.

Na kraju, on je poslao i poruku navijačima

- Ja to nisam krio0, ja sam zvezdaš od malih bnogu, roditelji su me učili da je to jedini pravi put i ja sam zahvalan njima na tome. Navijačima bih porudčio da dođu u što većem broju i da nas podrže, značiće nam jer se dosta momaka hrani podrškom jer je to dodatni motiv da se igra jače, hrabrije, nadam se velikoj podršci i mi ćemo to vratiti na lep i borben način.

Tokom davljanja intervjua, njega je zadirkivao i Kodi Miler Mekintajer, što samo govori o situaciji u crveno-beloj ekipi.

(Telegraf.rs)

Video: Plavšić ostvario dečački san: "Veliko zadovoljstvo je igrati za reprezentaciju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avram

    22. avgust 2024 | 21:14

    Kakav ce to igrac da bude.Na SP je naprosto briljirao.a moj Aleksa ode gde bombe padaju niko ga zeleo nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA