Kratko predvodio Zvezdu, sada potpisao za Unikahu

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski trener Andrija Gavrilović postao je deo stručnog štaba Unikahe. Pomenuti stručnjak radio je kao pomoćni trener u mnogim evropskim ekipama, a krajem 2019. godine nakratko je predvodio košarkaše Crvene zvezde.

Gavriloviću će ovo biti drugi mandat u Unikahi pošto je u pomenutom klubu prethodno radio u periodu od 2006. i 2008. godine, kada je sarađivao sa Serđom Skariolom. Španski klub je 2007. godine uspeo da se domogne Fajnal-fora Evrolige.

On će sada biti pomoćnik španskog trenera Ibona Navara.

- S Ibonom sam mnogo pričao u poslednje vreme. Poznajem ga dugi niz godina, od kada je bio pomoćnik u Baskoniji. Posao koji radi ovde u Unikahi je veoma uspešan. Prethodni put budžet Unikahe je bio bliži timovima iz vrha, a borili smo se sa Barselonom, Real Madridom, Baskonijom... Кada sam stigao, oni su bili šampioni i osvajači Кupa kralja. Poslednjih godina bili komplikovaniji izazovi jer mi se čini da je veća razlika u odnosu na timove iz vrh - rekao je nekadašnji Zvezdin strateg.

Podsećanja  radi, u sezoni za nama Unikaha je uspela da osvoji trofej u FIBA ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Novi košarkaš Partizana otkrio kako je jednim potezom "zapalio" Grobare:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA