Naneli otkrio šta je Obradović tražio od njega: "Žoc me to zamolio barem 4 puta ove godine"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Trener Partizana je navodno želeo da se Naneli penzioniše u crno-belom dresu

Velika prašina digla se oko doskorašnjeg košarkaša Džejmsa Nanelija, kom su se crno-beli u sredu zvanično zahvalili na svemu i poručili javnosti da ugovor nije produžen!

Prethodno je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović rekao da ugovor neće biti produžen zbog disciplinskog postupka koji se vodi protiv igrača, da bi se sam Naneli u međuvremenu javno obratio predsedniku Partizana.

- Ovo je kleveta jer sam delovao u samoodbrani. Ostoja, ma daj. Hajde da ne pričamo o pravailima i propisima. Ne možeš ovo da kažeš, a da me ne plaćaš dve godine na vreme. Pretpostavljam da propisi i ugovori važe samo ako ih se igrači ne pridržavaju? Zaustaviću se ovde - poručio je Naneli koji je dobio podršku od strane navijača.

Upravo je jedan od njih na Instagram profilu američkog košarkaša poručio da mu je jako žao što je otišao iz kluba, te da ga je video kako odlazi u penziju baš u crno-belom dresu.

Nedugo zatim i sam Naneli se javio i otkrio šta ga je Željko Obradović zamolio. Međutim...

Džejms Naneli Foto: Instagram

- Žoc me je barem četiri puta ove godine zamolio da ostanem sve dok ne odlučim da se penzionišem, ali dobro sad!

Inače, Mijailović je pre onog saopšetnja Partizana rekao o Naneliju:

- Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se dedsio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga disvalifikuje. Ali uz uguvor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakuum periodu, nismo se ni oprostili od njega.

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    22. avgust 2024 | 13:52

    Деда Жоц дошао у клуб, у којем није направио резултат. И онда су му сви криви, сем управе која га је довела. Дај оставку, и ти и управа, и да коначно клуб крене правим путем за добробит српске кошарке. ЗВЕЗДАШ...

  • Miki

    22. avgust 2024 | 14:25

    Ovde je jasno da Žocu ne dozvoljavaju da napravi tim kakav želi...

  • Sever

    22. avgust 2024 | 16:19

    Ziveo ti Zoc 100 god i bio trener Simfonije🤣🤣🤣i igraj kako Covic svira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA