Nanelija podržali igrač Partizana na izlaznim vratima, košarkaš koji je otišao usred sezone i još dva saigrača

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Poruka američkog košarkaša i bivšeg igrača crno-belih će izazvati buru

Nema sumnje da je veliku buru izazvala poruka Džejmsa Nanelija, kojem se očgigledno mnogo toga skupljalo, što se moglo naslutiti kroz kriptovane i misteriozne poruke na društvenim mrežama od momenta kada je završena sezona, pa do sada kada je i definitivno obelodanjeno da on više nije deo Partizana.

Na dan kada je Partizan objavio poruku zahvalnosti Naneliju, usledilo je i konkretno oglašavanje američkog košarkaša, koji se obratio navijačima, gde je indirektno isprozivao i klub, jer nije dobio nikakvu podršku od sukoba koji je imao sa košarkašem Zvezde Stefanom Lazarevićem, sa kojim se potukao u hodniku Arene pre meča finalne serije KLS.

Naneli smatra da je to urađeno u samoodbrani, pa se obratio i lično Ostoji Mijailoviću, koji je prethodno pričao o njemu, a tu ga je isprozivao da mu nije isplaćivao zarade dve godine na vreme.

- Ovo je kleveta jer sam delovao u samoodbrani. Ostoja, ma daj. Hajde da ne pričamo o pravailima i propisima. Ne možeš ovo da kažeš, a da me ne plaćaš dve godine na vreme. Pretpostavljam da propisi i ugovori važe samo ako ih se igrači ne pridržavaju? Zaustaviću se ovde - poručio je Naneli.

Zanimljivo je da je Naneli dobio podršku od Mateusa Saldanje, Brazilca koji nastupa za fudbalski klub crno-belih iz Humske, a koji je često dolazio na utakmice košarkaša tokom sezone.

Saldanja mu je u komentarima ostavio crno-bela srca.

Džejms Naneli Printskrin: Instagram.com/jnunn21

Srce mu je ostavio i Tristan Vukčević, nekadašnji saigrač, koji je prošle sezone napustio Partizan samoinicijativno, još je i sam platio obeštećenje da bi otišao i nastavio karijeru u Vašingtonu.

Od bivših igrača i saigrača, Naneliju su objavu lajkovali i Pi Džej Doužer, ali i Savo Drezgić, koji je odlučio da karijeru nastavi u Džordžiji na koledž košarci u Americi.

Džejms Naneli Foto: Printskrin: Instagram.com/jnunn21

(Telegraf.rs)

Video: Skandal u Areni: Tuča Nanelija i Stefana Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    22. avgust 2024 | 00:06

    TIPIČNO ZA SEKTAŠE.OBMANJUJU JAVNOST,LAŽU IGRAČE,NE ISPLAĆUJU PLATE,DUŽNI 30 MILIONA EURA U KOŠARCI I 60 U FUDBALU.

  • rumeni

    22. avgust 2024 | 00:38

    Športna Udružba PartizanAvangarda Kumrovec

  • moreš sade

    22. avgust 2024 | 00:40

    slobodno u laktaše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA