Oglasio se Naneli i indirektno isprozivao Partizan: "Od tada je jedina podrška od neverovatnih navijača"

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Ovo su čekali mnogi Grobari

KK Partizan se rastao sa Džejmsom Nanelijem i to je zvanično objavljeno danas. Sam Naneli dugo je objavljivao "kriptovane poruke", a sada se i konačno oglasio i odgovorio na mnoge komentare koje je dobio od strane navijača.

Naneli se oprostio od Partizana, ali se prevashodno najviše zahvalio Grobarima. Indirektno je udario na klub, jer kako kaže, od teškog momenta u maju, kada je upao u sukob sa Stefanom Lazarevićem, jedina podrška koju je dobio bila je samo od navijača.

- U početku nisam planirao da ovo uradim, ali verujem da je ispravno postupati tako prema drugima, pa... GROBARI, nema dovoljno reči da izrazim ZAHVALNOST koju osećam prema svakom navijaču koji je poslao poruku ili podržao mene i moju porodicu kroz sjajne trenutke i težak period u maju. Od tada, JEDINA podrška koju sam dobio od Partizana je od NEVEROVATNIH NAVIJAČA. Takođe, hvala svakom saigraču, treneru, doktoru, treneru, ili bilo kome sa kim sam imao dobru VEZU. Izabraću da se sećam samo posebnih trenutaka koje sam imao u Beogradu. Puno ljubavi za sve koji su bili uz mene - napisao je Naneli.

(Telegraf.rs)

Video: Lazarević sa masnicom ispod oka igrao meč: Žao mi je zbog tuče sa Nanelijem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA