Evo šta se desilo između Ognjena Jaramaza i Partizana: Rešena jedna od najvećih misterija za Grobare

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Informaciju je potvrdio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović

Ognjen Jaramaz nije bio na crno-beloj simfoniji, a pošto je imao ugovor na još godinu dana sa Partizanom, kod mnogih navijača je bilo nejasno šta se tačno dešava sa plejmejkerom.

Ipak, sada je i sve razjašnjeno, on i Partizan su raskinuli ugovor, a to je potvrdio i Ostoja Mijailović, predsednik kluba iz Humske, koji je to izjavio u razgovoru za B92.

- Sporazumni raskid je bio sa Jaramazom na obostrano zadovoljstvo. Želeli smo da bude tako. Igraču je bila potrebna nova sezona, nama je bio potreban novi igrač na toj poziciji - rekao je Mijailović.

Podsetimo, Jaramaz je u finišu sezone i tužio Partizan zbog dugovanja Asocijaciji evropskih košarkaša (ELPA) zbog dugovanja, a o svemu tome kasnije se na mreži Linkedin oglasio njegov brat Nemanja.

- Prvo, Ognjen nista nije prevideo tj. "pomislio", drugo odakle "cure" informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra…

- Pravi razlog zbog kojeg je Jaramaz kontaktirao ELPA je novac. Naime, Jaramaz je pomislio da mu kasni plata pa se brzopleto obratio Asocijaciji evroligaških igrača. On je prevideo da postoji klauzula od 30 dana, a novac mu je legao u tom roku pa problema nije bilo, već samo bespotrebnog talasanja koje se brzo sleglo bez ikakvih posledica po igrača, ekipu i klub generalno - otkrio je brat Ognjena Jaramaza tada.

Podsetimo, na predstavljanju nije bilo ni Džejmsa Nanelija, od koga se Partizan danas i zvanično oprostio, ali ni Bruna Kabokla, koji je pod suspenzijom, ali i pod ugovorom sa Partizanom.

(Telegraf.rs/B92)

Video: Isak Bonga o Minhenu, NBA, Beogradu i Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pukla mala ko lubenica

    21. avgust 2024 | 18:13

    Najveća zabluda i najveći prevarant. Posle one izdaje sa Trinkijerijem nije ni trebalo da se razmatra a kamo li dovodi taj amater.

  • RS

    21. avgust 2024 | 18:14

    I da li je Patlidžan dobio pare od države ili su sami našli sponzore?

  • Milojko

    21. avgust 2024 | 21:34

    Iz pouzdani izvora znam daje se zakacio sa Zocom trenerom Obradovicem i zato nije igrao i jedini koji je nesto smeo da kaze treneru .... Svaka mu cast ....ali ipak mora da cuti ZOC JE ZOC.....Nekad ce to isplivati sve na videlo...Tu raspravu i recimo svadju sa Zocom svi prekrivaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA