Nebojša Čović posetio pripreme Zvezde: "Ovo je važan period za sve ono što sledi..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On kaže da je ostalo malo vremena

Košarkaši Crvene zvezde su već nekoliko dana u Staroj Pazovi, gde se spremaju za novu sezonu u sklopu prvog dela priprema. Nakon toga će uslediti faza u Pioniru, a onda i početak prijateljskih utakmica.

Zvezda će od srede biti i kompletna, pošto će se timu pridružiti Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, osvajači bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, koji su dobili i koji dan više odmora.

Ovoga puta je ekipu posetio i predsednik kluba Nebojša Čović.

- Kao što znate počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi gde imamo izvanredne uslove za rad, uz to i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše.

- Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku koju imaju od svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna, i da kupuju sezonske karte jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona - poručio je Nebojša Čović.

Crveno-beli su otkrili i prijateljske utakmice koje će igrati ovog leta.

28.08. KK Jahorina (Pale)

31.08. KK Igokea (Beograd zatvorena utakmica)

05.09. Hapoel Jerusalim (Beograd zatvorena utakmica)

10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica)

12-14.09 VTB Kup (Moskva)

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Nedović za Telegraf: "Žao mi je što se finale ovako završilo, Teo i Lazić mislim da ostaju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA