Bajern Minhen dobija prvi LED teren na svetu

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsetimo, ranije poznata kao Rudi-Sedlmajer-Hala, ova arena sa 6.500 mesta u Minhenu-Sendlingsu, izgrađena je za Letnje olimpijske igre 1972. godine. Sada, kao BMW Park, ovaj prostor nudi svestranu i modernu platformu za sportske i druge događaje, unapređenu najsavremenijom tehnologijom

Bajern Minhen je napravio veliki korak napred u tehnologiji sportske infrastrukture, najavivši da će njihov domaći teren, BMW Park, od ove sezone imati prvi sportski pod sa punim LED video prikazom na svetu.

Ova revolucionarna tehnologija, koju donosi kompanija ASB GlassFloor, postavlja BMW Park kao prvi objekat na svetu koji ima trajno instaliran LED video sportski pod. Partnerstvo između Bajerna i ASB GlassFloor-a trajat će do 2030. godine, čime će se dodatno unaprediti atraktivnost ove lokacije.

Novi pod će prekrivati površinu od oko 580 kvadratnih metara i omogućavaće prikaz dinamičnih animacija i vizuelnih efekata koji do sada nisu viđeni u sportskim arenama. Instalacija ovog staklenog poda je već počela, a prvi treninzi su već u toku kako bi se sve pripremilo za debi u septembru 2024. godine.

Transformacija BMW Park-a učiniće ga inovativnim prostorom koji će pored košarke i odbojke, moći da ugosti i korporativne događaje, zabavne emisije i mnoge druge manifestacije. LED video sportski pod će omogućiti prikaz podataka o igri u realnom vremenu, emotivne video poruke, kao i interaktivne vizuelne efekte tokom utakmica.

Podsetimo, ranije poznata kao Rudi-Sedlmajer-Hala, ova arena sa 6.500 mesta u Minhenu-Sendlingsu, izgrađena je za Letnje olimpijske igre 1972. godine. Sada, kao BMW Park, ovaj prostor nudi svestranu i modernu platformu za sportske i druge događaje, unapređenu najsavremenijom tehnologijom.

(Telegraf.rs)

Video: Delije zagrmele sa vrha hale, čim su videle Kampaca na zagrevanju: Sprema se paklena atmosfera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA